Danmarks mest bæredygtige hotelkæde

Møder og konferencer

Hos Comwell er vi specialiseret i at arrangere og afholde møder, konferencer og kongresser i alle størrelser. Vi kan facilitere alt fra det lille 2-personers møde til større møder, kurser, udstillinger, konferencer og kongresser.

Med 15 konferencehoteller, et kongrescenter og Centralværkstedet i Aarhus dækker vi hele Danmark. Alle vores hoteller har deres eget særpræg, stemning og atmosfære. De har dog alle det tilfælles, at de har en skøn beliggenhed, godt værtsskab og et professionelt personale, der står klar til at hjælpe dig med at opfylde dine ønsker.

Comwell Club

Icons/Club/25pointCreated with Sketch.

25 point i tilmeldingsbonus, når du opretter dig som medlem.

Icons/Club/RegningCreated with Sketch.

5% i bonuspoint på din samlede regning, når du overnatter.

Icons/Club/25point CopyCreated with Sketch.

Ekstra 10% oven i beløbet ved køb af gavekort. 1 point = 1 krone.

Icons/Club/25point Copy 2Created with Sketch.

Tilbud, koncerter og foredrag som kun er for klubmedlemmer.

Mad & drikke

Comwell har hoteller beliggende i hele Danmark med hver deres særegen charme og unikke placering. Det afspejler sig også i den mad vi serverer i vores restauranter, barer og til møder.

Vores køkkenchefer har fokus på velsmagende mad, der er tilberedt med en særlig passion for økologi. De prioriterer lokale, danske råvarer i sæson, da vi hos Comwell tror på, at det giver en den bedste smagsoplevelse og kvalitet. Så på Comwell kan du virkelig nyde ”smagen af Danmark”.

I Comwell har vi fået Det Økologiske Spisemærke i bronze på alle vores hoteller. 

Fest & begivenheder

Vores hoteller har hver deres særpræg, stemning og atmosfære. En ting har de dog alle til fælles – nemlig det gode værtskab, service og professionelle personale.

Så uanset om du skal holde en stor firmafest, et romantisk bryllup, en rund fødselsdag, en konfirmation eller en helt anden særlig begivenhed – så får du mad og drikke i særklasse, høj service og hjælp til planlægningen.

SPAOPHOLD

Comwell har fire spahoteller, der alle lever op til høje standarder for kvalitet og service. Et spaophold hos os vil altid give dig mulighed for:

  • AquaSpa med hot tubs, sauna, pool m.m
  • Spabehandlinger udført af uddannede terapeuter, massører og kosmetologer
  • Menuer fokuseret på sundhed og bæredygtighed
  • Individuelle faciliteter såsom koldvandspool, thalassospa, saltvandspools mv.
  • Eksklusiv indrettede værelser
  • Lækre miljøer og lokationer

Nyt hotel i København i 2020

Comwell Copenhagen Portside

Det nye Comwell hotel placeres i hjertet af den nye bydel; Trælastholmen på Nordhavnen i København, og er et grønt hotel i et spirende og nyt kvarter midt i København.