Danish
Travel Awards
2019

award

Prisregn over Comwell Hotels ved Danish Travel Awards

Comwell Hotels har to af de bedste hoteller på landsplan. Comwell løb nemlig med priserne ”Bedste hotel på Sjælland, Fyn og Øerne” og ”Bedste hotel i Jylland” for henholdsvis Comwell Borupgaard i Snekkersten og Comwell Kellers Park i Brejning. 

Comwell Hotels var desuden i top tre i to øvrige kategorier: Bedste hotelkæde og Bedste luksushotel. 

Priserne blev uddelt i forbindelse med Danish Travel Awards i Cirkusbygningen i København, der er den største af sin art, og som blev uddelt for 24. gang. 

Comwell Borupgaard - Bedste hotel på Sjælland, Fyn og Øerne

Comwell Borupgaard ligger i Snekkersten ved Helsingør i det naturskønne Nordsjælland. Hotellet er et smagfuldt mix af stilfulde herregårdsomgivelser og moderne bygninger, som rummer både 10 møde- og konferencefaciliter, spaafdeling, 149 værelser, restaurant, bar og stor have.

Prisen for ”Bedste hotel på Sjælland, Fyn og øerne” var en ny kategori under dette års uddeling. De to andre hoteller i top tre i denne kategori var Glostrup Park Hotel og Hotel Nyborg Strand.

Comwell Kellers Park - Bedste hotel i Jylland

Comwell Kellers Park har i år afsluttet en større udvidelse og renovering af deres spafaciliteter, der blandt andet tæller et helt nyt spa- og vådområde med Shower Walk, Herbal Sauna, dampbad med mulig for tyrkisk bad, en sandstrand med lysterapi, saltlounge og fodspa med udsigt over Vejle Fjord. Desuden har hotellet åbnet et helt nyt og 230 m2 stort konferencerum. 

Hotellet har 19 mødelokaler og 134 værelser.

salgsdirektor--michael-hansen--danish-travel-awards-2019--comwell-hotels

Salgsdirektør
Michael Hansen

Comwells salgsdirektør, Michael Hansen, udtaler:

”Vi er ovenud stolte. Vinderne er fundet via Danmarkspanelet hos Epinion, hvor 2.600 danskere har afgivet deres stemmer. Så at vi har to af danskernes foretrukne hoteller – både øst og vest for Storebælt – gør mig umådelig glad. Det er uden tvivl vores medarbejderes fortjeneste. Det er dem der hver dag gør en kæmpe forskel. Så disse priser er et kæmpe skulderklap til dem alle sammen,” siger Michael Hansen.

Danish Travel Awards blev afholdt i Wallmans i Cirkusbygningen i København den 2. oktober 2019. I alt blev der uddelt 20 priser med over 400 kandidater.

Bag Danish Travel Awards står STANDBY.dk som arrangør, der støttes af et præsidium bestående af repræsentanter fra ANTOR (Association of National Tourist Office Representatives) i Danmark, BARiD (Board of Airlines Representatives in Denmark), Danish Business Travel Association, Danmarks Rejsebureau Forening, Dansk Brancheanalyse, Dansk Erhverv, HORESTA og RiD (Rejsearrangører i Danmark).