Hold landets bedste julefrokost!

jwwwb_0041

Bare dét at slippe for oprydningen er en gave!

I løber stærkt. For juletravlheden har sat ind og det sidste, I har brug for er, at skulle arrangere en julefrokost eller middag! Velkommen til Comwell og vores hoteller og venues over hele landet. Lad julefreden (og skuldrene) sænke sig og nyd en skøn julefrokost, der både serveres som frokost eller middag hos os. Vi har prøvet det før, og vi elsker at have gæster!

Kom indenfor i vores stemningsfyldte omgivelser og sæt jer til et veldækket bord. Og nyd så ellers bare selskabet og vores gode mad, fremtryllet med respekt for julens elskede traditioner og sine steder tilsat en knivspids fornyelse. 

Den bedste julefrokost på Sjælland

Mens vinden rusker i vintermørket, har vi tændt op i pejs og fakler. Kom indenfor i varmen til en smuk og stemningsfyldt julefrokost på et af vores otte helt særlige hoteller på Sjælland, hvor vores restauranter kan servere julefrokosten til både frokost og middag.

Vores hoteller ligger til sund, fjord, by, bugt og bælt – ja, tilmed vinmarker i vinterdvale – fra Nordsjælland, Roskilde og København til Køge og Korsør. De naturskønne omgivelser skaber nogle helt enestående rammer for jeres julearrangement. Og I er naturligvis velkomne til at lade bilen stå og se dyner hos os.

Julefrokost på Comwell Copenhagen Portside

julefest-julefrokost-hos-comwell-0004
København

Hold julefrokost på Comwells elegante hotel i Nordhavn

Hold jeres firmajulefest på Comwell Copenhagen Portside.
Kontakt os på konference.portside@comwell.com og hør om alle mulighederne!

Julefrokost på Comwell Køge Strand

julefest-julefrokost-hos-comwell-0019
Køge Strand

Hold julefrokost med udsigt til eng og vandet

Nyd den dejligste hjemmelavede julefrokost i Køge tæt på Købehavn. Nyd en herlig fest med god mad i hyggelige rammer og med en skøn udsigt til eng og vandet. 

Julefrokost på Comwell Borupgaard

jb_wplusb7701
Snekkersten

Hold julefrokost på den gamle herregård

På den gamle herregård, Comwell Borupgaard er det muligt at nyde en vidunderlig julefrokost, med udsigt til den hyggelige gårdsplads.

Julefrokost på Comwell Roskilde

julefest-julefrokost-hos-comwell-0016
Roskilde

Hold julefrokost på Comwell Roskilde. Lad julehyggen begynde.

Nyd den dejligst julefrokost i den stemningsfyldte restaurant på Comwell Roskilde. Lad julehyggen begynde.

Julefrokost på Comwell Klarskovgaard

julefest-julefrokost-hos-comwell-0011
Korsør

Hold julefrokost mED UDSIGT TIL SKOV, ENG OG VAND

Er du interesseret I at høre om muligheden for at afholde julefrokost på Comwell Klarskovgaard, så kontakt venligst hotellet via formularen her på hjemmesiden.

Julefrokost PÅ COMWELL SORØ

snebolde
Sorø

Hold jeres julefrokost i smuk natur

Hold jeres private julefrokost i eget lokale inkl. velkomstdrink ved ankomst.

Nyd vores lækre julemenu og kaffe/te efter middagen 

jul-comwell-hotels-047

Julefrokost på Comwell Holte

Lad Comwell Holte lægge hus til jeres julefrokost. Fra I parkerer bilen, er det bare at slippe kontrollen, vi har den. Og giver jer med garanti alletiders firmafest som fortsætter ved kaffemaskinen på mandag

Den bedste julefrokost på Fyn

Lige midt i Danmarks julehjerte ligger Fyn. Og vores tre skønne hoteller her rummer det hele. Fra toppet brostensidyl og kig til Bæltet til charmerende stenbro.

Hotellerne ligger centralt placeret, f.eks. i forhold til gæster fra andre dele af landet. Og I er selvfølgelig velkomne til at blive og få en seng at sove i. Så lover vi, at I vågner til duften af friskbrygget morgenkaffe.

Julefrokost på Comwell Middelfart

julefest-julefrokost-hos-comwell-0014
Middelfart

Hold julefrokost i stemningsfyldte og hyggelige omgivelser

Vi garanterer en skøn julefrokost i stemningsfyldte og hyggelige omgivelser. Det eneste I skal er, at sætte jer til bords ved et veldækket bord med tændte stearinlys og nyde vores dygtige kokkes lækkerier. 

Julefrokost på Comwell Kongebrogaarden

-kongebrogaarden-vinsmagning-88417
Middelfart

Hold julefrokost med udsigt over Lillebælt

Julefrokost med fantastisk udsigt over Lillebælt. På Comwell Kongebrogaarden oplever du atmosfære og stemning, lige fra du træder ind ad døren. Her er julen noget ganske særligt og intimt. Årets julefrokost kan bestilles fra mandag den 14. november til og med tirsdag den 20. december 2022. I skal være min. 4 personer.

Julefrokost på Comwell H.C. Andersen Odense

julefest-julefrokost-hos-comwell-0012
Odense

Hold jeres julefrokost i den hyggeligste atmosfære

Hold jeres julefrokost i den hyggeligste atmosfære på Comwell H.C. Andersen Odense. Hotellet er placeret centralt med få minutters gang fra Odense Station i Odenses charmerende, gamle bydel. 

Den bedste julefrokost i Jylland

Velkommen til en julefrokost i historisk vingesus og dus! Vores seks hoteller og venues i det jyske har nemlig ikke bare hver deres lille plads i historien, men er også kendt for at holde nogle historisk gode fester.

Fra Nordjylland over Østjylland til Sønderjylland inviterer vi indenfor i storslåede omgivelser. Hold et brag af en firmafest i midt i Aarhus, hvor et gammelt værksted er forvandlet til et smukt festlokale, nyd julefrokosten omgivet af den pragtfulde natur ved Vejle Fjord eller hærvej og hede, eller hold årets firmaarrangement i kongebyen eller på 15. etage med den flotteste udsigt over Aalborg!

Sæt jer til et smukt og veldækket bord med alt godt til glas og maver. Og lad så julehyggen begynde! Vi har naturligvis redt op til alle jer, der ønsker at strække forkælelsen.

Julefrokost på Comwell Aarhus

jb_wplusb7723
Aarhus

Hold julefrokost i smilets by

Nyd den skønneste julefrokost centralt i Smilets By. Lad jer forkæle med lækker mad, gode drinks og fantastisk stemning i vores restaurant eller i eget lokale. 

Julefrokost på Comwell Hvide Hus Aalborg

jb_wplusb7680
Aalborg

Hold en julefrokost I aldrig glemmer

Comwell Hvide Hus Aalborg er historisk kendt for de gode selskaber. Og julen er ingen undtagelse. Vi tilbyder julefrokost med lækker mad og god stemning. 

Julefrokost på Comwell Rebild Bakker

julefest-julefrokost-hos-comwell-0015
Skørping

Hold udsigt i Danmarks nok smukkeste natur.

Traditionel julefrokost med alt hvad maven kan ønske sig af julens lækkerier samt en hyggelig aften i Rebild med udsigt Danmarks nok smukkeste natur. 

Julefrokost på Comwell Kolding

julefest-julefrokost-hos-comwell-0007
Kolding

Nyd et veldækket julebord på Comwell Kolding

Sæt jer tilrette ved et veldækket julebord, nyd det gode selskab samt vores dygtige kokkes julefrokost, der er sammensat med respekt for julens traditioner.

Julefrokost på Centralværkstedet og Smedien

centralvaerkstedet-0021
Aarhus

Julefrokost i det gamle Centralværksted og den smukke Smedie er noget af en populær tradition. De historiske og rustikke rammer giver den perfekte stemning, når du vil kræse om dine medarbejderes julefrokost med lækker mad - kun 5 minutters gang fra stationen. Og selvfølgelig overnatningsmuligheder på Comwell Aarhus. Kontakt venligst mail@grunkevent.dk via e-mail hvis du ønsker at høre mere om afholdelse af julefrokost på Centralværkstedet

Julefrokost på Comwell Kellers Park

julefest-julefrokost-hos-comwell-0020
Børkop

Hold julefrokost

Vi har faciliteter, der kan huse mange forskellige arrangementer af alle størrelser. Omgivelserne, stemningen, maden - og mulighederne. På skråningerne ved Vejle Fjord går alle detaljerne op i en højere enhed. Og vi serverer det hele med ægte nærvær og hjertevarme.

b_plus_2

OVERNATNINGSMULIGHEDER

Ønsker I at nyde en julefrokost med efterfølgende overnatning, har vi de optimale muligheder. Alle vores hoteller har masser af velindrettede og behagelige værelser, som sikrer, at I ikke behøver at bekymre jer om, hvordan I kommer hjem.

Næste morgen byder vi på stor fælles morgenbuffet, hvor I kan nyde en god morgenbuffet og slutte julehyggen af på en afslappende måde.

Der er rig mulighed for parkering ved vores hoteller, så lad bilen stå og overnat på et dejligt hotelværelse. 

Julemenu hos Comwell

FÅ HJÆLP TIL DET PRAKTISKE

En af de største udfordringer ved at arrangere et firmaarrangement kan være at skulle stå for al planlægningen, ideerne og al det praktiske.

Hos os har I mulighed for at få tilknyttet jeres egen selskabskoordinator, som hjælper med alt dette, så I bare kan slappe af og nyde julemiddagen sammen. Vi har mange års erfaring med at planlægge og afholde middage og arrangementer i alle størrelser, og vi vil være med jer fra start til slut. Vi lytter til jeres ønsker, behov og traditioner og skaber sammen de ideelle rammer.

Til en god julefrokost eller middag er der ofte nogle kreative og sjove aktiviteter eller lege. Vores selskabskoordinatorer er behjælpelige med at komme med idéer og inspiration til underholdning, aktiviteter og selskabslege.

Uanset om I ønsker en quiz, live musik eller julesange, forsøger vi at imødekomme jeres ønsker og behov for aktiviteter og julelege på bedste vis. Vi sørger for at jeres firmajulefrokost spiller den helt rigtige julemusik og at alle medarbejdere kommer i julehumør.

Vi forsøger at imødekomme jeres behov hvad enten I ønsker traditionel, anderledes eller et moderne arrangement med et twist.

jb_wplusb7751

Julefrokoster i hele Danmark

Vores mange hoteller i hele landet har hver især deres unikke rammer til din julefrokost. Så uanset hvor i Danmark I ønsker at holde jeres julearrangement, har vi spændende faciliteter. Vores hoteller og venues ligger spredt ud over hele landet, fra Helsingør og København over Odense, Kolding og Vejle til Aarhus og Aalborg.

Hotellerne har hver deres unikke beliggenhed f.eks. tæt ved strand, i naturskønne omgivelser eller midt i byens pulserende liv. Så hvad enten I drømmer om en fest med smuk havudsigt, i naturskønne omgivelser eller i byens pulserende liv med mulighed for nem adgang for gæster, så har Comwell rammerne.

Vores hoteller på Sjælland, Fyn eller Jylland har rammerne for jeres fest - og det er uanset om det er et stort eller småt firmaarrangement. 

Vi ser frem til at tage imod jer.