Hold landets bedste julefrokost eller middag!

jwwwb_0041

Bare dét at slippe for oprydningen er en gave!

I løber stærkt. For juletravlheden har sat ind og det sidste, I har brug for er, at skulle arrangere en julefrokost eller middag! Velkommen til Comwell og vores hoteller og venues over hele landet. Lad julefreden (og skuldrene) sænke sig og nyd en skøn julemenu, der både serveres som frokost eller middag hos os. Vi har prøvet det før, og vi elsker at have gæster!

Kom indenfor i vores stemningsfyldte omgivelser og sæt jer til et veldækket bord. Og nyd så ellers bare selskabet og vores gode mad, fremtryllet med respekt for julens elskede traditioner og sine steder tilsat en knivspids fornyelse. 

Den bedste julefrokost eller julemiddag på Sjælland

Brrrrr. Vinden rusker måske nok derude i vintermørket, men pyt! For vi har tændt op i pejs og fakler. Og byder indenfor i varmen til en stemningsfyldt julemenu der serveres som både frokost eller middag på otte helt særlige hoteller på Sjælland.

Vores lækkert indrettede hoteller ligger til sund, fjord, by, bugt og bælt - ja, tilmed vinmarker i vinterdvale, og de naturskønne omgivelser skaber nogle helt enestående rammer for jeres julehygge.

I er naturligvis velkomne til at lade bilen stå og se dyner hos os.

Julemenu

jb_wplusb7701
Nordsjælland

Comwell Borupgaard

På den gamle herregård, Comwell Borupgaard, inviterer vi traditionen tro til en udsøgt julemenu, med udsigt til den hyggelige gårdsplads. Julemenuen kan nydes som både frokost og middag i vores restaurant eller i eget lokale.

Julemenu

jwwwb_1541
Storkøbenhavn

Comwell Holte

Er I til hyggelig julemenu tæt på København med mulighed for overnatning? Så er Comwell Holte et rigtigt godt bud. Julemenuen serveres som både frokost eller middag i vores restaurant med skøn udsigt over parken og Vaserne i Holte.

Julemenu

bordopdaekning_1
Midtsjælland

Comwell Roskilde

Nyd den dejligst julemenu i den stemningsfyldte restaurant på Comwell Roskilde. Julemenuen serveres som både frokost eller middag og er tilberedt med de bedste råvarer. Lad julehyggen begynde.

Julemenu

julefest-julefrokost-hos-comwell-0020
Østsjælland

Comwell Køge Strand

Nyd den dejligste hjemmelavede julemiddag i Køge tæt på Købehavn. I kan glæde jer til en herlig aften med god mad i hyggelige rammer og med en skøn udsigt til eng og vandet. 

Julemenu

hotel-comwell-soroe-121
Midtsjælland

Comwell Sorø

Inviter det gode selskab og nyd velkomstdrink og lækre julemenu inkl. kaffe/te og hjemmelavet juleknas. Julemenuen serveres som både frokost eller middag i Restaurant Solaris med udsigt til vinmarken. Er der langt hjem? Så er det jo skønt at kunne overnatte og nyde den lækre morgenbuffet med lokale og økologiske specialiteter dagen derpå.

Julemenu

julefest-julefrokost-hos-comwell-0019
Vestsjælland

Comwell Korsør

Comwell Korsør ligger nemt tilgængeligt uanset om du kommer fra Øst- eller Vestdanmark og her finder du de perfekte rammer til julehygge. Årets lækre julemenu serveres som både frokost eller middag i vores stemningsfylde restaurant. 

Julemenu

jb_wplusb7751
Vestsjælland

Comwell Klarskovgaard

Med udsigt til eng, skov og vandet kan du og det gode selskab nyde en dejlig julemenu. Inviter det gode selskab, sæt jer ved det veldækkede bord, så sørger vi for resten. Julemenuen kan nydes som både frokost eller middag.   

Julemenu

julefest-julefrokost-hos-comwell-0013
København

Comwell Conference Center Copenhagen

Hold årets firmajulefrokost i moderne og fantastiske rammer, hvor der er plads til alle og tæt beliggende på Københavns centrum og transport.

Stor julebuffet, fri bar, natmad. Ring på telefon: (+45) 32 473 030 for at booke.

INFORMATION VEDR. COVID-19

rs24277_businessman_reception_1-lpr
CORONA INFORMATION

Corona håndtering

I Comwell gør vi fortsat alt for, at du som gæst skal føle dig tryg, når du opholder dig på vores hoteller, der fortsat holder åbent. Vi prioriterer din og vores medarbejderes sikkerhed højest. 

Den bedste julefrokost eller middag på Fyn

Lige midt i Danmarks julehjerte ligger Fyn. Og vores tre skønne hoteller her rummer det hele. Fra toppet brostensidyl og kig til Bæltet til charmerende stenbro.

Hotellerne ligger centralt placeret, f.eks. i forhold til gæster fra andre dele af landet. Og I er naturligvis velkomne til at blive og få en seng at sove i. Så lover vi at I vågner til duften af friskbrygget morgenkaffe.

Julemenu

julefest-julefrokost-hos-comwell-0014
Fyn

Comwell Middelfart

Vi inviterer til en skøn julemenu i sikre, stemningsfyldte og hyggelige omgivelser. Julemenuen serveres som både frokost eller middag. Det eneste I skal er, at sætte jer til bords ved et veldækket bord med tændte stearinlys og nyde vores dygtige kokkes lækkerier. 

Julemenu

-kongebrogaarden-vinsmagning-88417
Fyn

Comwell Kongebrogaarden

Julefrokost eller middag med fantastisk udsigt over Lillebælt. På Comwell Kongebrogaarden oplever du atmosfære og stemning, lige fra du træder ind ad døren. Her er julen noget ganske særligt og intimt.

Julemenu

julefest-julefrokost-hos-comwell-0012
Fyn

Comwell H.C. Andersen Odense

Hold jeres julefrokost eller middag i den hyggeligste atmosfære på Comwell H.C. Andersen Odense. Hotellet er placeret centralt med få minutters gang fra Odense Station.

Den bedste julefrokost eller middag i Jylland

Velkommen til en julemenu i historisk vingesus og dus! Vores seks hoteller og venues i det jyske har nemlig ikke bare hver deres lille plads i historien, men er også kendt for at holde nogle historisk gode fester.

Fra nord til syd inviterer vi indenfor i storslåede omgivelser. Nyd julemenuen på værksted midt i smilets storby, ryk ud i den pragtfulde natur til hærvej og hede eller julehyg i kongebyen eller på 15. etage med den flotteste udsigt over Aalborg!

Sæt jer til et smukt og veldækket bord med og alt godt til glas og maver. Og lad så julehyggen begynde! Vi har naturligvis redt op til alle jer, der ønsker at strække forkælelsen.

Julemenu

jb_wplusb7680
Nordjylland

Comwell Hvide Hus Aalborg

Comwell Hvide Hus Aalborg er historisk kendt for de gode selskaber. Og julen er ingen undtagelse. Vi tilbyder julemiddag med lækker mad og god stemning. I har mulighed for at nyde julemiddagen fra panorama floor eller i eget lokale.

Julemenu

fest_5
Nordjylland

Comwell Rebild Bakker

Traditionel julemiddag med alt hvad maven kan ønske sig af julens lækkerier samt en hyggelig aften i Rebild med udsigt Danmarks nok smukkeste natur. 

Julemenu

jb_wplusb7723
Østjylland

Comwell Aarhus

Nyd den skønneste julemenu centralt i Smilets By. Lad jer forkæle med lækker mad, gode drinks og fantastisk stemning i vores restaurant eller i eget lokale. Julemenuen serveres som både frokost eller middag.


Julemenu

_hotel-kellers-park-restaurant-middag-hygge-008
Sydjylland

Comwell Kellers Park

Kom og nyd en skøn julemenu i herskablige omgivelser på Comwell Kellers Park og med udsigt over Vejle Fjord. Vi sørger for lækker julemad, stemning og hygge. Julemenu serveres som både frokost eller middag.

Julemenu

dinner
Sydjylland

Comwell Kolding

Sæt jer tilrette ved et veldækket julebord, nyd det gode selskab samt vores dygtige kokkes julemenu, der er sammensat med respekt for julens traditioner. Julemenuen kan nydes som både frokost eller middag.

Julemenu

centralvaerkstedet-0021
Østjylland

Centralværkstedet og Smedien

Kom og vær med når vi holder julefrokost i det gamle Centralværksted og den smukke Smedie. De historiske og rustikke rammer giver den perfekte stemning, når vi inviterer til julemiddag med lækker mad kun 5 minutters gang fra stationen.

Ring på telefon (+45) 8620 8800 og book årets julemiddag.

Julemenu hos Comwell