Hold landets bedste julemiddag!

Bare dét at slippe for oprydningen er en fest!

I løber stærkt. For juletravlheden har sat ind og det sidste, I har brug for er, at skulle arrangere en julemiddag! Velkommen til Comwell og vores hoteller og venues over hele landet. Lad julefreden (og skuldrene) sænke sig og hold jeres julemiddag hos os. Vi har prøvet det før, og vi elsker at have gæster!

Kom indenfor i vores stemningsfyldte omgivelser og sæt jer til et veldækket bord. Og nyd så ellers bare selskabet og vores gode mad, fremtryllet med respekt for julens elskede traditioner og sine steder tilsat en knivspids fornyelse. 

Den bedste julemiddag på Sjælland

Brrrrr. Vinden rusker måske nok derude i vintermørket, men pyt! For vi har tændt op i pejs og fakler. Og byder indenfor i varmen til en stemningsfyldt julemiddag på otte helt særlige hoteller på Sjælland.

Vores lækkert indrettede hoteller ligger til sund, fjord, by, bugt og bælt - ja, tilmed vinmarker i vinterdvale, og de naturskønne omgivelser skaber nogle helt enestående rammer for jeres julehygge.

I er naturligvis velkomne til at lade bilen stå og se dyner hos os.

Julemiddag

Nordsjælland

Comwell Borupgaard

På den gamle herregård, Comwell Borupgaard, inviterer vi traditionen tro til en udsøgt julemiddag i stemningsfyldte rammer.

Julemiddag

Storkøbenhavn

Comwell Holte

Er I til hyggelig julemiddag tæt på København med mulighed for overnatning? Så er Comwell Holte et rigtigt godt bud. Her er skøn udsigt over parken og Vaserne i Holte.

Julemiddag

Midtsjælland

Comwel Roskilde

Hold julemiddag på Comwell Roskilde med den lækreste julemenu eller - buffet i hyggelige rammer.

Julemiddag

Østsjælland

Comwell Køge Strand

Nyd den dejligste julemiddag i Køge tæt på Købehavn. I kan glæde jer til en herlig aften med god mad i hyggelige rammer

Julemiddag

Midtsjælland

Comwell Sorø

Hold jeres private julemiddag i eget lokale. Nyd velkomstdrink og vores lækre julemenu med kaffe/te efter middagen. Er der langt hjem? Så er det jo skønt at kunne overnatte og nyde den lækre morgenbuffet med lokale og økologiske specialiteter dagen derpå.

Julemiddag

Vestsjælland

Comwell Korsør

Comwell Korsør ligger nemt tilgængeligt uanset om du kommer fra Øst- eller Vestdanmark. Comwell Korsør har de perfekte rammer til jeres julemiddag.

Julemiddag

Vestsjælland

Comwell Klarskovgaard

Vi kan ikke levere bjergene. Men vi kan leverer stemningen. Den har vi styr på. Hold julemiddag på Comwell Klarskovgaard.

Julefrokost

København

Comwell Conference Center Copenhagen

Hold årets firmajulefrokost i moderne og fantastiske rammer, hvor der er plads til alle og tæt beliggende på Københavns centrum og transport.

Stor julebuffet, fri bar, natmad. Ring på telefon: (+45) 32 473 030 for at booke.

INFORMATION VEDR. CORONA-SITUATIONEN

CORONA INFORMATION

Corona håndtering

I Comwell gør vi fortsat alt for, at du som gæst skal føle dig tryg, når du opholder dig på vores hoteller, der fortsat holder åbent. Vi prioriterer din og vores medarbejderes sikkerhed højest. 

Den bedste julemiddag på Fyn

Lige midt i Danmarks julehjerte ligger Fyn. Og vores tre skønne hoteller her rummer det hele. Fra toppet brostensidyl og kig til Bæltet til charmerende stenbro.

Hotellerne ligger centralt placeret, f.eks. i forhold til gæster fra andre dele af landet. Og I er naturligvis velkomne til at blive og få en seng at sove i. Så lover vi at I vågner til duften af friskbrygget morgenkaffe.

Julemiddag

Fyn

Comwell Middelfart

Vi inviterer til julemiddag i sikre, stemningsfyldte og hyggelige omgivelser. Det eneste I skal er, at sætte jer til bords ved et veldækket bord med tændte stearinlys og nyde vores dygtige kokkes lækkerier. 

Julemiddag

Fyn

Comwell Kongebrogaarden

Julemiddag med fantastisk udsigt over Lillebælt. På Comwell Kongebrogaarden oplever du atmosfære og stemning, lige fra du træder ind ad døren. Her er julen noget ganske særligt og intimt.

Julemiddag

Fyn

Comwell H.C. Andersen Odense

Hold jeres julemiddag i den hyggeligste atmosfære på Comwell H.C. Andersen Odense. Hotellet er placeret centralt med få minutters gang fra Odense Station.

Den bedste julemiddag i Jylland

Velkommen til en julemiddag i historisk vingesus og dus! Vores seks hoteller og venues i det jyske har nemlig ikke bare hver deres lille plads i historien, men er også kendt for at holde nogle historisk gode fester.

Fra nord til syd inviterer vi indenfor i storslåede omgivelser. Kør festen på værksted midt i smilets storby, ryk ud i den pragtfulde natur til hærvej og hede eller hold en kongemiddag i kongebyen eller på 15. etage med den flotteste udsigt over Aalborg!

Sæt jer til et smukt og veldækket bord med og alt godt til glas og maver. Og lad så festen begynde! Vi har naturligvis redt op til alle jer, der ønsker at strække forkælelsen til den lyse julemorgen.

Julemiddag

Nordjylland

Comwell Hvide Hus Aalborg

Comwell Hvide Hus Aalborg er historisk kendt for de gode selskaber. Og julen er ingen undtagelse. Vi tilbyder julemiddag med lækker mad og god stemning. I har mulighed for at nyde julemiddagen fra panorama floor eller i eget lokale.

Julemiddag

Nordjylland

Comwell Rebild Bakker

Traditionel julemiddag med alt hvad maven kan ønske sig af julens lækkerier samt en hyggelig aften i Rebild med udsigt Danmarks nok smukkeste natur. 

Julemiddag

Østjylland

Comwell Aarhus

Nyd den skønneste julemiddag centralt i Smilets By. Lad jer forkæle med lækker mad, gode drinks og fantastisk stemning i vores restaurant eller i eget lokale. 


Julemiddag

Sydjylland

Comwell Kellers Park

Kom og nyd en julemiddag i herskablige omgivelser på Comwell Kellers Park og med udsigt over Vejle Fjord. Vi sørger for lækker julemad, stemning og hygge.

Julemiddag

Sydjylland

Comwell Kolding

Sæt jer tilrette ved et veldækket julebord, nyd det gode selskab samt vores dygtige kokkes julemenu, der er sammensat med respekt for julens traditioner. 

Julefrokost

Østjylland

Centralværkstedet og Smedien

Kom og vær med når vi holder julefrokost i det gamle Centralværksted og den smukke Smedie. De historiske og rustikke rammer giver den perfekte stemning, når vi inviterer til julemiddag med lækker mad kun 5 minutters gang fra stationen.

Ring på telefon (+45) 8620 8800 og book årets julemiddag.

Julemiddag hos Comwell

FÅ HJÆLP TIL DET PRAKTISKE

En af de største udfordringer ved at arrangere et firmaarrangement kan være at skulle stå for al planlægningen, ideerne og al det praktiske.

Hos os har I mulighed for at få tilknyttet jeres egen selskabskoordinator, som hjælper med alt dette, så I bare kan slappe af og nyde julemiddagen sammen. Vi har mange års erfaring med at planlægge og afholde middage og arrangementer i alle størrelser, og vi vil være med jer fra start til slut. Vi lytter til jeres ønsker, behov og traditioner og skaber sammen de ideelle rammer.

Til en god julefrokost er der ofte nogle kreative og sjove aktiviteter eller lege. Vores selskabskoordinatorer er behjælpelige med at komme med idéer og inspiration til underholdning, aktiviteter og selskabslege.

Uanset om I ønsker en quiz, live musik eller julesange, forsøger vi at imødekomme jeres ønsker og behov for aktiviteter og julelege på bedste vis. Vi sørger for at jeres firmajulefrokost spiller den helt rigtige julemusik og at alle medarbejdere kommer i julehumør.

Vi forsøger at imødekomme jeres behov hvad enten I ønsker traditionel, anderledes eller et moderne arrangement med et twist.