Det skal bare klikke fra første møde

Staten har sagt ja til Danmarks mest bæredygtige hotelkæde

Velkommen til Comwell. Udvalgte Comwell hoteller er en del af Statens Møde- og Konferenceaftale. Og de favorable vilkår og priser i aftalen er godkendt af Moderniseringsstyrelsen. 

Vælg ét af vores hoteller i nord, syd, øst eller vest. Og glæd jer til et velafviklet møde i omgivelser, der både er kåret for Bedste mødekoncept og Bedste service. Og nu også to år i træk kåret til Danmarks mest bæredygtige hotelkæde. 

Med til at få alt (og alle) til at klappe er vores prisvindende MeetingDesignere, som har styr på praktikken, både før, under og efter mødet. 

Vi møder jer med åbne arme og store smil for vi elsker simpelthen at have gæster! Velkommen!

Udendørs faciliteter

Book uderummet

Naturen gør underværker

Invitér Danmarks mest storslåede natur med til møde. Og oplev hvordan naturens forstyrrelser øger motivationen og skærper sanserne.

Over hele landet

By og land

Hele Danmarks hotelkæde

Vi ligger skønt over hele landet til bakker, by og bælt. Og her er let at komme til og fra. Med både bil, bus, tog og ja, letbane.

Fleksibel annullering

Hvis noget kommer i vejen

Trygt og godt

Tryk trygt +45 70 274 274. Du kan annullere din booking helt frem til 10 dage før afholdelse - uden omkostninger. 

Vi sparer på strømmen. Men gi’r den gas på gæstfriheden!

I Comwell er bæredygtighed en integreret del af hverdagen, og vi tager vores ansvar for at minimere vores ressourcemæssige aftryk meget seriøst.

På bare fem år har vi f.eks. reduceret vores forbrug af el, vand og varme med godt 20%, og reducerer med yderligere 2% hvert år! Og vi har en særligt god kemi med Svanemærkede Berendsen, som bl.a. vasker alt vores sengetøj og håndklæder.
Vi ælter, bager, sylter, marinerer og gør ved til den store bronzemedalje - Det Økologiske Spisemærkes blå stempel, som garanterer, at al vores mad er 30-60% økologisk. Og alle ’Comwell’ere’, uanset funktion, uddannes i bæredygtig omstilling som en fast del af vores introprogram.

Vi tænker bæredygtighed og genanvendelse hele vejen rundt. Og håber også vi kan sige ’på gensyn’!

 

Fri mig for kedelige møder. Og mød mig i det fri!

Møder kan syne uendeligt lange, når hjernen keder sig. Og det gør den, når omgivelserne bliver lidt for statiske! Lad jer endelig ikke begrænse af stole og borde og power point! Bryd ud i naturen og tag den på ’storskærm’ med højt til loftet! 

Alle vores hoteller ligger midt i eller klos op ad hede, skov, park, fjord eller bælt. Og på Comwell Klarskovgaard har vi f.eks. amfiteater og uderum, både midt i den skønneste æbleplantage og på stranden. Perfekt til workshops eller gruppearbejde. 

Naturen forstyrrer, men ikke mere end hvad godt er! Den stimulerer vores sanser og øger vores færdigheder og evne til at lære. Og vi husker, hvad der bliver sagt… 

Du kan være helt tryg, når du holder møder og bor hos os...

Udvidede rengøringsprocedurer er iværksat. Kuglepenne og blokke udskiftes hver dag og teknisk udstyr sprittes af inden brug

Teknisk udstyr sprittes af inden brug og vi sørger for løbende udluftning i mødelokaler

Vi sørger for den fornødne afstand mellem deltagere

Vi har sørget for fast checkout, så du undgår kø

Ét nummer, én mand. Men et kæmpe bagland

18 skønne hoteller og venues. Men ét nummer til hele herligheden, når du vil booke: +45 70 274 274. Eller skriv til os på konference@comwell.com.

Du er også meget velkommen til at hive fat i Christian Garst, f.eks. hvis du vil vide lidt mere om, hvad statsaftalen indeholder. Eller du ønsker en rundvisning på et af vores hoteller eller venues. Fang Christian på +45 2494 5580 eller cga@comwell.com

Breaking Business News

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, Comwell Business News, og vær på forkant med nyt fra Comwell og mødeverdenen. Og få invitation til særlige arrangementer. 

Når du tilmelder dig, får du samtidig vores populære mødemagasin Insight med masser af godt læsestof, f.eks. indblik i de nyeste mødetendenser, tips til de bedste (og mest resultatskabende) møder og indlæg fra vores priskårede MeetingDesignere.

MØDE- OG KONFERENCERUM I HELE LANDET