TILMELD DIG COMWELL CLUB
- og få dobbelt op på velkomstpoint og 20% rabat på dit næste ophold

FORDELE PÅ STRIBE

Venskaber skal plejes. Og GO! Danmark er en kær ven af Comwell. Derfor tilbyder vi alle GO! Danmarks venner 20% rabat på et skønt ophold på et af vores 15 hoteller og helt eksklusivt dobbelt op på velkomstpoint.

Det tager max ét minut og det er alle 60 sekunders ’umage’ værd. Tilbud, rabatter, særlige events, konkurrencer og mulighed for at komme før først til mølle er blot nogle af de fordele vi forkæler vores medlemmer med. Når du tilmelder dig Comwell Club, kan du booke dit næste ophold med 20% rabat via din velkomst e-mail.

Udover din forrygende rabat får du også helt særligt 50 point i velkomstpoint. Point du kan bruge, som betaling af dit ophold når du checker ud - på den måde får du altså endnu mere rabat.

Når du checker ud fra dit ophold, får du nye point, som du kan bruge næste gang du besøger os. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Medlemsfordele

20% rabat på overnatning i velkomstrabat

Ekstra 25 point i velkomstpoint

5% i bonuspoint af din samlede regning, når du overnatter og holder fest

Hver måned udlodder vi to gavekort til nye og overnattende medlemmer.

_hotel-comwell-borupgaard-spaophold-wellness-1536

Optjen dine første point

Når du tilmelder dig Comwell Club får du normalt 25 point i velkomstpoint. Som ven af Go! Danmark og derfor en ven af Comwell, får du helt eksklusivt dobbelt op af velkomstpoint, hvis du tilmelder sig senest 31. marts 2022. Hver gang du anbefaler en ven til Comwell Club*, som tilmelder sig, optjener du ekstra 25 point. 

Hos os er vores medlemsfordele til at forstå: 1 point er 1 krone værd. Pointene kan du bruge som hel eller delvis betaling af dit ophold. Og for hvert ophold du booker direkte hos Comwell optjener du 5% af regningen som point. Det er nye point, som du kan bruge næste gang du besøger os.

*Du kan anbefale op til 5 personer

_hotel-spa-kellers-park-vejle-1003

HVAD ER COMWELL CLUB?

Comwell Club giver dig meget mere, end du tror. Ganske gratis.

Uanset om du bor på et af vores hoteller flere gange om måneden i forbindelse med dit job, eller om du nyder et ophold et par gange om året, så er et medlemskab hos Comwell Club en fordel.

Vi giver dig en række medlemsfordele og hver måned udlodder vi to gavekort på kr. 1.000,- og kr. 1.500,- blandt henholdsvis nye og overnattede medlemmer.

Du får først besked om vores kampagnetilbud på e-mail, inspirerende indhold om vores hoteller og vores fokusområder, og invitationer til helt særlige events inden for fx. gourmet, koncerter og andre spændende oplevelser. 

rs24561_comwell_odense_raisfoto_3760-fit

Check ind hos Comwell og kom ud i Danmark

Med hoteller i hele Danmark ligger oplevelserne for dine fødder. Ferier og weekender er oplagt til at komme lidt væk fra det hele og lidt tættere på hinanden.

Parkér hverdagen, allerede på hotellets P-plads. Og tag så ud og tag fat på alt dét, det ganske land har at byde på. Oplev Danmark; fra idyllisk natur til historiske hotspots. Eller mærk storbyens summen, med plads til shopping og sjov.

Og når dagen runder af, kan du nyde en god nats søvn og drømme om morgendagens store morgenbuffet med lokale og økologiske specialiteter.

Tag et kig indenfor