Pusterum med spa: Spa-ophold med velkomstdrink, 3-retters middag og morgenmad – spar 20% i oktober

Spa-cation

Skift oktoberrusk og bankende bølger ud med blid bølgegang i boblebadet. Og mærk, hvordan velværet helt får dig til at glemme videokonferencer, vasketøj og hverdag. Velkommen hos Comwell på vores dejlige spa-hoteller!

Opholdet "Pusterum med spa" inkluderer:

  • Overnatning
  • Adgang til Aquaspa-området og lån af spahåndklæde, badekåbe og -tøfler
  • Velkomstdrink
  • 3-retters middag eller buffet med sæsonens friske råvarer, udvalgt af køkkenchefen
  • Morgenmadsbuffet med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter

Spa er luksus. Ikke på grund af prisen, men følelsen! Tjek ind til et døgn med damp, bobler, gus, brus og bade, alt sammen fyldt med glædesrus og lykke. Og svæv!

Svøbt i frotté og futter (dog ikke i restauranten☺). Spa får simpelthen blodet til at rulle raskere og frigiver velværehormoner i hjernen. Og vi har kombineret dit spaophold med en skøn middag, så du kan få følelsen af velvære helt ned i maven.

Vores AquaSpa er populær, så husk at bestille tid til eventuelle tilkøb af spabehandlinger i god tid.

Spar 20% i alle weekender i oktober samt hverdage i uge 42* på "Pusterum med spa"

*Bemærk: Der er et begrænset antal værelser tilgængelige per dag med dette tilbud på vores hoteller. Pga. stor efterspørgsel på udvalgte hoteller, kan nogle datoer være fuldt optaget og derfor desværre ikke tilgængelige for booking med dette tilbud. 

Pusterum med spa i oktober

Spar 20%

Comwell Korsør

Spa, Natur, Golf.

Lige nu kan du spare 20% på et ophold med velkomstdrink, 3-retters middag og morgenmad i alle weekender i oktober samt på hverdage i uge 42.    

Pusterum med spa i oktober

Spar 20%

Comwell Kellers Park

Nærvær, Luksus, Spa.

Lige nu kan du spare 20% på et ophold med velkomstdrink, 3-retters middag og morgenmad i udvalgte weekender i oktober samt på hverdage i uge 42.   

Pusterum med spa i oktober

Spar 20%

Comwell Borupgaard

Ro, Nærvær, Spa.

Lige nu kan du spare 20% på et ophold med velkomstdrink, 3-retters middag og morgenmad i alle weekender i oktober samt på hverdage i uge 42.