Ophold med 2-retters middag og morgenmad: Spar 20% på Comwell Roskilde

  • Overnatning
  • 2-retters middag el. buffet, sammensat af køkkenchefen, med sæsonens friske råvarer
  • Morgenmadsbuffet med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter
Spar 20%
pr. person i delt dobbeltværelse

Kulturhistorie, natur, bystemning

En efterårsferie på Comwell Roskilde byder på Danmarkshistorie, der strækker tilbage til istiden. Med masser af kulturelle oplevelser i landskabet nær hotellet ved fjorden, kommer gejsten hurtigt frem i store og små. Og vi står altid klar til at give dig en historisk god efterårsferie. 

Fra vores hyggelige hotel, omgivet af grønne områder og frisk luft, er der ikke langt til historiske hotspots. Besøg kongegravene i den UNESCO beskyttede Roskilde Domkirke, oplev Vikingeskibsmuseets mageløse samling, eller føl på fortiden i Sagnlandet Lejre, hvor du bl.a. kan gå inden for i Danmarks største vikingehal. Skal efterårsferien længere ud i det blå, kan du gå på opdagelse i istidslandskabets bølgende bakker og smeltevandsdale i Nationalpark Skjoldungernes Land, hvor spor fra fortidens mennesker stadig kan ses. Er du mere til veltrimmet natur, byder Ledreborg Golfbane på 18 huller og masser af frisk luft. Selve Roskilde by er også en gåtur værd og masser af spændende butikker og caféer.

Du kan overveje at afrunde dagen på hotellet i den nyistandsatte restaurant, måske med en velkomstdrink i baren med udsigt ud over fjorden, mens solen synker ned i horisonten. Vi glæder os til at se dig i Roskilde til efteråret.

Værd at vide

  • Tilbuddet gælder for ankomster i perioden den 2. okt. – 4. okt., 9. okt. – 18. okt., 23. – 25. okt. og den 30. okt. – 1. nov. 2020.  
  • Bemærk, der er et begrænset antal værelser tilgængelige med rabatteret pris per hotel med dette tilbud.
  • Opholdet kan ikke bookes på følgende hoteller på søndage, fordi restauranten er lukket: Comwell Køge Strand, Comwell Sorø, Comwell Rebild Bakker, Comwell Middelfart, Comwell H. C. Andersen Odense og Comwell Korsør (Comwell Korsør og Comwell Rebild Bakker er dog åbent søndag den 11. okt., og Comwell Roskilde søndag den 4. okt., 11. okt. og 19. okt.).
  • Priserne varierer alt efter valgte hotel og valgte ankomstdato.
  • Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.
  • Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point som betaling for dette ophold.
  • Hvis du ønsker at spise middag til et specifikt tidspunkt på aftenen, anbefaler vi, at du bestiller bord i restauranten i forvejen. 

Se mere om Comwell Roskilde