Overnatning med morgenmad: Spar 20% på Comwell Holte

  • Overnatning
  • Morgenmadsbuffet med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter
Spar 20%
pr. person i delt dobbeltværelse

Tæt på København og med nem adgang til hele Nordsjælland

Et ferieophold på Comwell Holte betyder kulturelle oplevelser i idyllisk natur. Fra hotellets hyggelige placering i Nordsjælland, er du aldrig langt fra museer, slotte og storslået natur. Samtidig har du blot 21 min. med S-tog fra Holte Station to Københavns restauranter, muséer og storbyliv.

På Comwell Holte står vi altid klar til at gøre dit ophold helt idéelt. Udover de mange udflugtsmuligheder og oplevelser i København, kan du overveje en dagsudflugt til det charmerende Frederiksborg Slot, hvis store have udgør Nordens største renæssanceanlæg. Og hvis kunstlysten skal stilles, kan du besøge Gl. Holtegaard, og efterfølgende fordøje indtrykkene med en tur i museets store barokanlæg, eller tage en udflugt til Louisiana, hvis moderne kunst spejder ud over Nivå Bugt. 

Du kan også komme helt tæt på naturen med en vandretur gennem Søllerød Naturpark, og mærke skovens dybe ro fra vandkanten ved Furesøens blanke vand. Vi glæder os til at byde dig velkommen midt i det grønne på Comwell Holte.

Værd at vide

  • Tilbuddet gælder for ankomster i perioden den 2.– 4. okt., den 9.-18. okt., den 23.–25. okt. og den 30. okt. – 1. nov. 2020.  
  • Priserne varierer alt efter valgte hotel og valgte ankomstdato.
  • Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.
  • Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point som betaling for dette ophold.
  • Hvis du ønsker at spise middag på hotellet om aftenen, anbefaler vi, at du bestiller bord i restauranten i god tid i forvejen. Vi kan desværre ikke garantere, at vi på dagen har plads til flere gæster i vores restauranter om aftenen, da vi har retningslinier ift. afstand/antal gæster i vores lokaler. 

Se mere om Comwell Holte