Overnatning med morgenmad: Spar 20% på Comwell Hvide Hus Aalborg

  • Overnatning
  • Morgenmadsbuffet med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter
Spar 20%
pr. person i delt dobbeltværelse

Storby, vandfront, kultur

Et ophold på Comwell Hvide Hus i Aalborg byder på storbystemning med nordjysk charme. Den gamle arbejderby er blevet forvandlet til et flot kultur- og shopping centrum med hyggelige små gader, masser af spændende butikker og gode spisesteder. Du kan nemt fylde dagene med oplevelser for store og små, fra museumsbesøg og shoppingture til at mærke Limfjordens vind i håret, mens du nyder en gåtur i Vestre Fjordpark og måske sæsonens sidste is. 

Når du bor på Comwell Hvide Hus Aalborg, kan både nyde den smukke udsigt over byen og hotellets flotte indretning. Du må heller ikke snyde dig selv for et besøg i stemningsfulde Bar V, som er kendt som én af Aalborgs bedste cocktailbarer.   

Hotellet har ligget i byen siden 1969, og er kendt som et af byens bedste. Derfor har vi et grundigt kendskab til den og står altid klar med anbefalinger, der gør dit ophold i byen endnu bedre. Vi glæder os til at se dig i Aalborg.

Værd at vide

  • Tilbuddet gælder for ankomster i perioden den 2.– 4. okt., den 9.-18. okt., den 23.–25. okt. og den 30. okt. – 1. nov. 2020.  
  • Priserne varierer alt efter valgte hotel og valgte ankomstdato.
  • Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.
  • Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point som betaling for dette ophold.
  • Hvis du ønsker at spise middag på hotellet om aftenen, anbefaler vi, at du bestiller bord i restauranten i god tid i forvejen. Vi kan desværre ikke garantere, at vi på dagen har plads til flere gæster i vores restauranter om aftenen, da vi har retningslinier ift. afstand/antal gæster i vores lokaler. 

Se mere om Comwell Hvide Hus Aalborg