Overnatning med morgenmad: Spar 20% på Comwell Kolding

  • Overnatning
  • Morgenmadsbuffet med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter
Spar 20%
pr. person i delt dobbeltværelse

Kultur, Natur, Oplevelser

En efterårsferie for store og små starter på Comwell Kolding. 

Vi står klar til at byde dig inden for i vores nyrenoverede hotel med international stemning, nyt loungeområde og moderne omgivelser. Med kort afstand til Kolding centrum, kan du hurtigt mærke den hyggelige stemning fra byen ved fjorden. Tag tilbage i tiden med et besøg til Koldinghus, oplev UNESCO-beskyttede Christiansfeld eller få den kulturelle sult stillet på Trapholtmuseet. Eller skru op for smilet hos børn og barnlige sjæle med et smut til Legoland, Givskud Zoo eller prøv dem store legepark, som ligger blot fem minutters gang/klapvognstur fra hotellet. Koldings kuperede terræn og naturskønne skove kan også nemt opleves fra en cykel med skovturskurven på bagagebæreren. Hvad end du har lyst til, står vi klar til at give dig den bedste efterårsferie. 

Vi glæder os til at se dig snart. 

Værd at vide

  • Tilbuddet gælder for ankomster i perioden den 2.– 4. okt., den 9.-18. okt., den 23.–25. okt. og den 30. okt. – 1. nov. 2020.  
  • Priserne varierer alt efter valgte hotel og valgte ankomstdato.
  • Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.
  • Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point som betaling for dette ophold.
  • Hvis du ønsker at spise middag på hotellet om aftenen, anbefaler vi, at du bestiller bord i restauranten i god tid i forvejen. Vi kan desværre ikke garantere, at vi på dagen har plads til flere gæster i vores restauranter om aftenen, da vi har retningslinier ift. afstand/antal gæster i vores lokaler. 

Græskar-konkurrence og prøv Slotssøbadet/Fitness World til særpris

Vi sørger for både græskarsjov, vandleg og træningsmuligheder, når du bor på Comwell Kolding.    

Vi har lavet en særlig aftale med SlotssøBadet og Fitness World i Kolding, til dig der bor på vores hotel Comwell Kolding i efteråret. 

Vores gæster kan nemlig få entré til SlotssøBadet og Fitness World i Kolding til kun kr. 25,- (eks. moms). Tilbuddet gælder året ud, og der er ikke begrænsning på antal gæster. Du skal blot købe entrébillet, mens du bor på Comwell Kolding.

Prisen gælder indgang til Fitness World i Kolding og SlotssøBadet incl. alle de faciliteter. Prøv for eksempel Slotssøbadets nye "Spray Park", som også inkluderer et helt nyt børnebassin. Masser af vandleg og sjove oplevelser venter på dig og familien.

Slotssøbadet og Fitness World Kolding ligger blot 15 minutters gang fra vores hotel.

Er du lave et flot græskar til Halloween?

I hele efterårsferien fra den 10. - 18. oktober kan du på Comwell Kolding være med i konkurrencen om at lave dagens flotteste græskar. Vi sørger for et lokale til at udfolde dine kreative evner med græskar udskæring. Hør mere i receptionen på hotellet.

Se mere om Comwell Kolding