Overnatning med morgenmad: Spar 20% på Comwell Middelfart

  • Overnatning
  • Morgenmadsbuffet med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter
Spar 20%
pr. person i delt dobbeltværelse

Friluft, ferieoplevelser, samvær

Et ophold på Comwell Middelfart er det perfekte mix af natur, kultur og gode feriestunder. Med en placering midt i Danmark, ligger massevis af ferieoplevelser for fødderne hos både store og små. Og vi står altid klar til gøre din ferie lige så hyggelig, som du ønsker. 

Få frisk luft og vind i håret ved Vejlby Fed Strand, eller hop på cyklen, og oplev en af de mange ruter i Naturpark Lillebælt – Danmarks største naturpark. Her kan du også tage på hvalsafari, eller gå på en af de mange vandreruter gennem Fyns fine landskab. Er du på jagt efter kulturelle oplevelser, kan du gå en tur tilbage i tiden på Fredericia Vold, udforsk Middelfarts hyggelige gader, eller dykke ned i 235 års keramisk designudvikling på CLAY Keramikmuseum Danmark. Og skal de små virkelig slå sig løs, kan de give barnefantasien frit spil i det nærliggende Legoland eller lege sig trætte i Madsby Legepark. 

Vi glæder os til at se dig snart. 

Værd at vide

  • Tilbuddet gælder for ankomster i perioden den 2.– 4. okt., den 9.-18. okt., den 23.–25. okt. og den 30. okt. – 1. nov. 2020.  
  • Priserne varierer alt efter valgte hotel og valgte ankomstdato.
  • Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.
  • Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point som betaling for dette ophold.
  • Hvis du ønsker at spise middag på hotellet om aftenen, anbefaler vi, at du bestiller bord i restauranten i god tid i forvejen. Vi kan desværre ikke garantere, at vi på dagen har plads til flere gæster i vores restauranter om aftenen, da vi har retningslinier ift. afstand/antal gæster i vores lokaler. 

Se mere om Comwell Middelfart