Overnatning med morgenmad: Spar 20% på Comwell Rebild Bakker

  • Overnatning
  • Morgenmadsbuffet med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter
Spar 20%
pr. person i delt dobbeltværelse

Fart, friluft, betagende natur

En ferietur til Comwell Rebild Bakker betyder fart over feltet i den nordjyske natur. 

Med Rold Skov og Rebild Bakker i baghaven er der aldrig langt til aktive oplevelser for både store og små. Og vi står altid klar til at hjælp med at gøre din ferie lige så tempofyldt, som du ønsker. Hop på mountainbiken, og sus afsted på en af Danmarks bedste tracks, der snor sig op og ned ad det kuperede landskab, eller mærk skovstien under din løbesko på en af omegnens mange ruter. Skal fødderne fra fast grund og er vejret til det, kan du pakke kanoen med proviant og glide ned ad den smukke Lindenborg Å. Og hælder du mere til at blive på hotellet, kan du bl.a. slå dig løs blandt fitnessfaciliteterne eller i den indendørs pool. Vores hotel er idéelt for naturelskere – for det er omgivet af nationalparkens hede og Troldeskoven med mange gode vandreruter. 

Vi glæder os til at se dig i Rebild Bakker til efteråret!

Værd at vide

  • Tilbuddet gælder for ankomster i perioden den 2.– 4. okt., den 9.-18. okt., den 23.–25. okt. og den 30. okt. – 1. nov. 2020.  
  • Priserne varierer alt efter valgte hotel og valgte ankomstdato.
  • Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.
  • Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point som betaling for dette ophold.
  • Hvis du ønsker at spise middag på hotellet om aftenen, anbefaler vi, at du bestiller bord i restauranten i god tid i forvejen. Vi kan desværre ikke garantere, at vi på dagen har plads til flere gæster i vores restauranter om aftenen, da vi har retningslinier ift. afstand/antal gæster i vores lokaler. 

Se mere om Comwell Rebild Bakker