Overnatning med morgenmad: Spar 20% på Comwell Sorø

  • Overnatning
  • Morgenmadsbuffet med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter
Spar 20%
pr. person i delt dobbeltværelse

Charme, Samvær, Natur

Et ophold på Comwell Sorø betyder nærvær og ro midt i Sjællands smukke natur. Det charmerende hotel med Danmarks største stråtækte tag og egen vinmark er et hyggeligt åndehul i landskabet. Og vi står klar til at modtage dig, og gøre din ferie afslappet og behagelig. 

Landskabet omkring hotellet indbyder til gåture og nærvær. Tag en tur i Sorø Akademihave, der i datiden var blandt Europas største, og drik en kop kaffe i den sidste efterårssol, med du spejder ud over Sorø Sø. Blandt Akademiets mange bygninger finder du fortidens charmerende spor. Udforsk Klosterkirken hvor Biskop Absalon ligger begravet, eller gå en tur på de brolagte pladser med gamle brønde og grønne åndehuller. Og skal din kultursjæl plejes med nyere indtryk, byder Sorø Kunstmuseum på mange spændende udstillinger. Du kan afrunde dagen med at nyde en gastronomisk middag, endda med vin fra hotellets egen vinmark. 

Vi glæder os til at se dig snart.    

Værd at vide

  • Tilbuddet gælder for ankomster i perioden den 2.– 4. okt., den 9.-18. okt., den 23.–25. okt. og den 30. okt. – 1. nov. 2020.  
  • Priserne varierer alt efter valgte hotel og valgte ankomstdato.
  • Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.
  • Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point som betaling for dette ophold.
  • Hvis du ønsker at spise middag på hotellet om aftenen, anbefaler vi, at du bestiller bord i restauranten i god tid i forvejen. Vi kan desværre ikke garantere, at vi på dagen har plads til flere gæster i vores restauranter om aftenen, da vi har retningslinier ift. afstand/antal gæster i vores lokaler. 

Se mere om Comwell Sorø