Comwell Club: SpaDelight, ophold med 3-retters middag og morgenmad – spar 20% i oktober

 • Overnatning
 • Adgang til AquaSpa
 • Lån af spahåndklæde, badekåbe og badetøfler
 • Velkomstdrink
 • 3-retters middag el. buffet med sæsonens friske råvarer, sammensat af vores køkkenchef
 • Morgenmad med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter
 • Forkøbsret til Comwell Club medlemmer - book senest søndag den 20. sept. 2020
Spar 20%
pr. person i delt dobbeltværelse

Spa-cation

Skift oktoberrusk og bankende bølger ud med blid bølgegang i boblebadet. Og mærk, hvordan velværet helt får dig til at glemme videokonferencer, vasketøj og hverdag. Velkommen hos Comwell på vores dejlige spa-hoteller! 

Spa er luksus. Ikke på grund af prisen, men følelsen! Tjek ind til et døgn med damp, bobler, gus, brus og bade, alt sammen fyldt med glædesrus og lykke. Og svæv!

Svøbt i frotté og futter (dog ikke i restaurantenJ). Spa får simpelthen blodet til at rulle raskere og frigiver velværehormoner i hjernen. Og vi har kombineret dit spaophold med en skøn middag, så du kan få følelsen af velvære helt ned i maven.

Vores AquaSpa er populær, så husk at bestille tid til eventuelle tilkøb af spabehandlinger i god tid.               

Spar 20% i på udvalgte dage i oktober på Spaophold med AquaSpa adgang, velkomstdrink, 3-retters middag eller buffet samt morgenmad

Værd at vide:

 • Tilbuddet gælder for ankomster i perioden den 2. okt. – 4. okt., 9. okt. – 18. okt., 23. – 25. okt. og den 30. okt. – 1. nov. 2020.
 • Der er et begrænset antal værelser tilgængelige per dag med dette tilbud på Comwell Kellers Park. Pga. stor efterspørgsel kan nogle datoer være fuldt optaget og derfor desværre ikke tilgængelige for booking med dette tilbud. Der er udsolgt for værelser med dette tilbud den 2. okt., 10. okt., 24. okt. og 31. okt. 
 • Opholdet kan ikke bookes på Comwell Korsør på søndage, med undtagelse af søndag den 11. okt. 2020.
 • Priserne varierer alt efter valgte hotel og valgte ankomstdato.
 • Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.
 • Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point som betaling for dette ophold.
 • Hvis du ønsker at booke tid til spa-behandlinger i forbindelse med dit spa-ophold, vil det være en fordel at booke disse på forhånd, hvis du vil være garanteret en tid til behandling.
 • Der gælder særlige regler for børn i vores AquaSpa. Kontakt hotellet for nærmere info. Bemærk, at der ikke er adgang for børn under 12 år i spaafdelingen.
 • Hvis du ønsker at spise middag til et specifikt tidspunkt på aftenen, anbefaler vi, at du bestiller bord i restauranten i forvejen.

Adgang til spa-område i forbindelse med COVID-19:

 • Grundet COVID-19 tilbyder vi vores gæster timeslots til spaområdet. Efter kl. 19.00 kan vores spa-faciliteter benyttes frit, uafhængigt af timeslots.  
 • Bemærk, at du altid er velkommen til også at benytte spafaciliteterne på afrejsedagen efter check-ud helt frem til kl. 12.00.

HER KAN DU SE MERE OM VORES SPAHOTELLER

Nærvær, luksus, spa

Et ferieophold på Comwell Kellers Park betyder luksuriøs forkælelse i historiske omgivelser. Hotellets hvidkalkede palæbygninger fra 1900-tallet ligger smukt omgivet af grøn natur og blå fjord. Her får tiden lov til at passe sig selv, mens vi passer godt på dig. Med topmoderne spafaciliteter der bl.a. byder på herbal sauna, tyrkisk bad og saltlounge, siver roen helt ind i de fjerneste afkroge af krop og sjæl. Læg dig bare i blød, så længe du vil. Om aftenen kan du nyde udsigten ud over Vejle Fjord fra hotellet og overvej en gastronomisk middag i restaurantens afslappede atmosfære.

Comwell Kellers Park er et oplagt sted at bruge nogle særlige efterårsdage sammen med veninder, venner eller din kære. Du vil hurtigt opleve, hvorfor hotellet blev kåret som Jyllands bedste i 2019. Vi glæder os til at se dig i efteråret.

Ro, Nærvær, Spa

En efterårsferie på Comwell Borupgaard betyder afslappende nærvær og fordybelse. Den charmerende tidligere herregård danner ramme for sanselige oplevelser, og giver dig et frirum, hvor tiden svinder hen. For vi tager os godt af dig, fra øjeblikket du træder ind ad døren og sørger for at din efterårsferie bliver noget særligt. Træd ind i vores Aquaspa område og mærk badekåbens bløde kram om din krop. Med fri adgang til varmtvandspool, dampbad, sauna og udendørs hot tubs, finder du hurtigt roen. Skulle du få lyst til at skifte badekåben ud med lunt overtøj, byder omegnen på mange kulturelle oplevelser. Lad din synssans forføres af Louisianas store samling af moderne kunst og skulpturer i lyse og naturlige omgivelser, eller tag en gåtur med masser af frisk luft rundt i det storslåede have- og parkanlæg ved Fredensborg Slot.

Comwell Borupgaard er et oplagt sted at bruge nogle dedikerede efterårsdage sammen med veninder, venner eller din kære. Du vil hurtigt opleve, hvorfor hotellet blev kåret som “Bedste Hotel på Sjælland, Fyn og Øerne” i 2019. Vi glæder os til at tage imod dig i efteråret.

Du kan se mere om alle spafaciliteterne på Comwell Borupgaard her

Spa, Natur, Golf

Et ophold på Comwell Korsør byder på vidunderligt wellness i afslappende omgivelser. Med Tårnborg Gods i forhaven og det bølgende Storebælt i nærheden, er der lagt op til ro og afslapning med manér. Og vi står altid klar til at byde dig velkommen, og sørge for at dit ophold bliver fyldt med fordybelse og forkælelse. Mærk selv hvordan tiden bliver opløst fra et hot tub i vores udendørs spahave eller fra en plads i vores sauna med udsigt til naturen. Og vil du skrue nydelses-termostaten op på max, tilbyder vi en række kropsbehandlinger for både solo og par.

Indeholder efterårsferien lidt mere aktivitet, skal du heldigvis ikke langt. Danmarks ældste 18-hullers golfbane ligger et golfsving fra hotellet, og ikke langt derfra finder du Korsør Nor – Danmarks største indvand, der indbyder til afslappende gåture omringet af natur, kvidrende fugle og sjælden flora. Vi glæder os til at tage os godt af dig til efteråret.

Fleksible ombooking- og annulleringsbetingelser

Vi har fuld forståelse for, at du med kort varsel kan blive forhindret i at tage på efterårsferieophold. Derfor har vi gjort vores ombooking- og annulleringsbetingelser ekstra fleksible. 

Her kan du se vores ombooking- og annulleringsbetingelser for vores tre efterårstilbud i oktober.

Vores forholdsregler ift. coronavirus

Det er vigtigt for os, at du som gæst skal føle dig tryg og godt tilpas, når du opholder dig på vores hoteller. 

Vi prioriterer din og vores medarbejderes sikkerhed højest, og derfor har vi opsat en lang række forholdsregler for, hvordan vi håndterer beskyttelse ift. coronavirus. 

Her kan du læse mere om vores forholdsregler ift. coronavirus.

VÆLG MELLEM VORES SPAHOTELLER

Zealand

Korsør

Spar 20%
pr. person i delt dobbeltværelse
Zealand

Borupgaard

Spar 20%
pr. person i delt dobbeltværelse
Jutland

Kellers Park

Spar 20%
pr. person i delt dobbeltværelse

Forkælelse med spa og wellness i efteråret