NOAH med Danmarks Underholdningsorkester

  • Tilbud til Comwell Club medlemmer
  • Koncert i Odeon, Odense mandag den 14. september 2020 kl. 20.00
  • Få 15% rabat på koncert med NOAH
Billetter fra kr. 306,-
pr. person

Pop med personlighed og orkester

NOAH er garant for pop fra allerøverste hylde og med sin personlige og melankolske lyd, har sangerens musik domineret de danske radiostationer og streamingtjenester de sidste syv år. Troels Gustavsen gik senest platin med albummet ”1988” og har et væld af hits i bagkataloget, som ”Alt Er Forbi”, ”Over Byen”, og hans seneste single ”Alle Går I Stykker”. Gustavsen har netop afsluttet en omfattende akustisk tour rundt i landets kirker, hvor han spillede for udsolgte sale. Nu skifter popfænomenet kirkerne ud med fem af landets største koncertsale, ligesom det akustiske setup udskiftes med et af Danmarks mest anerkendte symfoniske orkestre, nemlig Danmarks Underholdningsorkester. 

Det er ikke uvant for Danmarks Underholdningsorkester at spille sammen med store popartister. De har tidligere markeret sig med en række nyskabende koncertsamarbejder sammen med blandt andre Mads Langer og HUSH. I 2020 drysser Danmarks Underholdningsorkester symfonisk magi og ekstra stjernestøv over NOAHs fængende popmelodier og giver hans velkendte sange et helt nyt format.  

Det er mandag den 14. september kl. 20.00, at du kan opleve NOAH med Danmarks Underholdningsorkester i ODEON i Odense, lige ved siden af Comwell H. C. Andersen Odense. Som Comwell Club medlem får du endda 15% på billetterne, ved at booke dem via "Book nu" knappen ovenfor eller via linket her.  

Billetterne betales ved booking og kan ikke annulleres. Der kan ikke benyttes gavekort eller club-point som betaling.