Overnatning med morgenmad: Spar 20% på Comwell Kongebrogaarden

  • Overnatning
  • Morgenmadsbuffet med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter
Spar 20%
pr. person i delt dobbeltværelse

Ro, Natur, vuggende bølger

Et ophold på Comwell Kongebrogaarden byder på afslapning i vandkanten blandt store grønne bøgeskove. 

Fyn er fin, men særligt lige dér, hvor vores nyistandsatte hotel spejler sig i Lillebælt. Blandt de høje træer, bugtende kyster og rullende bølger, strækker tiden sig dovent som en kat i solen. Og vi gør altid alt, for at du kan få en afslappende efterårsferie. Gå en tur, og mærk skovens dybe stille ro blandt de store bøgetræer i Naturpark Lillebælt, den største naturpark i Danmark. Nyd morgensolen med en golfkølle i hånden, på en af områdets nyklippede baner eller kom tæt på krondyr og rådyr i Hindsgavl Dyrehave. Hvis du foretrækker bølgen blå, kan du finde utallige strande i området at få vind i håret eller tage på et hvalsafari og spotte de søde marsvin boltre sig i bæltets vand. Der er også rig mulighed for at finde et spot i nærheden af hotellet til at nyde en romantisk solnedgang med din kære. Du vil nemt forstå, hvorfor hotellet blev kåret som Danmarks bedste luksushotel i 2018, når du afslutter dagen med udsigt til den gamle Lillebæltsbro. 

Din efterårsferie ved Lillebælt venter på dig, og vi glæder os til at se dig.

Værd at vide

  • Tilbuddet gælder for ankomster i perioden den 2.– 4. okt., den 9.-18. okt., den 23.–25. okt. og den 30. okt. – 1. nov. 2020.  
  • Priserne varierer alt efter valgte hotel og valgte ankomstdato.
  • Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.
  • Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point som betaling for dette ophold.
  • Hvis du ønsker at spise middag på hotellet om aftenen, anbefaler vi, at du bestiller bord i restauranten i god tid i forvejen. Vi kan desværre ikke garantere, at vi på dagen har plads til flere gæster i vores restauranter om aftenen, da vi har retningslinier ift. afstand/antal gæster i vores lokaler. 

Se mere om Comwell Kongebrogaarden