Skru op for efterårshyggen

Tjek ind på Comwell og kom ud i Danmark

Jævndøgn varsler efterår. Men efteråret hos Comwell er langtfra jævnt! Energien er helt i top (og vedvarende), og er lige til at tage med hjem!

Har du prøvet at genstarte? Det virker altid. Tag et pusterum fra hverdagen og få reboottet batterierne med et skønt ophold i oktober.

Oplev Danmark; fra idyllisk natur til historiske hotspots. Eller mærk storbyens summen, med plads til shopping og sjov. Og når dagen runder af, står vi klar med middag i restauranten og en drink i baren, inden de bløde dyner kalder.

Check ind på Comwell, og kom ud i Danmark.

Pusterum

rs24427_comwell_raisfoto_4037-lpr
Vælg mellem 15 hoteller

Overnatning med morgenbuffet

Tag ud i oktober og tæm udlængslen med et tiltrængt ophold, der rummer 24 timers eventyr og nye indtryk. Og som får dig til at parkere hverdagen. Velkommen hos Comwell! 

Pusterum med middag

Dinnertime
Vælg mellem 10 hoteller

Forkælelsesophold

Lad bare oktobervinden ruske, og lad dig tage med efterårsstorm af et lille gastronomisk getaway. For uh, hvor vi glæder os til at se dig og alle de nye råvarer. Velkommen hos Comwell! 

Pusterum med skum

_hotel-spa-kellers-park-vejle-1005
Snekkersten og Vejle

SpaDelight

Skift oktoberrusk og bankende bølger ud med blid bølgegang i boblebadet. Og mærk, hvordan velværet helt får dig til at glemme videokonferencer, vasketøj og hverdag. Velkommen hos Comwell på vores dejlige spa-hoteller!

Pusterum ved vandet

hotel-comwell-kongebrogaarden-003
Comwell Kongebrogaarden, Middelfart

Gourmetophold

Overgiv dig til Comwell Kongebrogaardens fine fornemmelse for at give sanserne en oplevelse med smæk og smag. 5 gourmetserveringer med alt det udsøgte fra dyre- og planterige - og et glas bobler, når solen dykker i bæltet.

Pusterum ved vinmarken

_vinhost-2018-comwell-soro-foto-jakob-vind-(10)-fit
Comwell Sorø

Solaris-ophold med 20% rabat

Comwell Sorø er ikke Sydfrankrig, det føles bare sådan, for her kan du nyde en udsøgt middag omgivet af de frodigste vinmarker og Sjællands betagende natur. Kokkene er vilde med dét, de laver, og det kan smages i hver en bid. Som medlem af Comwell Club sparer du 20% på dette ophold.

Forlænget pusterum

_kellers-park-restaurant-oplevelse-0044
Ophold på 3 dage og 2 nætter

Miniferie

Snup en miniferie med 2 x 3-retters middag eller buffet, sammensat af vores køkkenchef og vågn hver morgen til morgenmad og friskbrygget kaffe. Vælg mellem 11 skønne destinationer!

15 hoteller i Danmark

Tilmeld dig Comwell Club og få rabat

25 point i tilmeldingsbonus, når du opretter dig som medlem.

5% i bonuspoint af din samlede regning, når du overnatter og holder fest

NYHED! Optjening af bonusnat når du overnatter 8 gange

Hver måned udlodder vi to gavekort til nye og overnattende medlemmer.