Ned med skuldrene. Og op med humøret

Spar 15% og lad 100% op. Book et ophold i påsken eller forårets helligdage

Slip for stress og jetlag

Lange flyveture, der stjæler sparsom tid og energi? Pas! Bliv hellere hjemme i dejlige Danmark og tag på et velfortjent ophold på et af vores 14 dejlige hoteller. Vi garanterer en blød landing i vores senge.

Du skal ikke løfte en finger. Det sørger vi for. Og vi giver den faktisk hele armen, så du kan puste ud og få skuldrene ned, hvor de hører til.

Vi elsker at have gæster og møder dig med smil og nærvær - godt bakket op af madglade kokke, smilende tjenere og mageløse omgivelser, enten lige midt i storbyens smørhul eller i naturskønne omgivelser. Flere af vores hoteller har vundet priser for Bedste Mad, Bedste Service og Bedste Hotel – så du kan godt glæde dig!

Du sparer 15% rabat på tre af vores mest populære pakker i alle weekender i april og maj, hele påskeferien og forårets helligdage.

Gæk. Gæk. Gæk. Hverdagen er væk

Glem alt om hverdagen. For hverdagen er væk, når du tjekker ind hos os. Nyd et ophold i påsken eller de mange små hellidagsferier i foråret og lad os klare middag, opvask og oprydning. Og hverdagen? Ork, den kalder først, når I har nydt vores store morgenbuffet med friskbrygget økologisk kaffe og økologisk te.

Det eneste du ikke må glemme er at bestille bord i restauranten, hvis du booker ophold med middag eller badetøjet hvis du skal på spa-ophold.

Se vores forårstilbud

Få et kig indenfor på vores hoteller