Tjek ud af hverdagen... og tjek ind til fuld forkælelse

Kom en tur i opladeren

Brrrr. Lad de iskolde batterier op og få gnisten tilbage med et døgns frydefuld forkælelse lidt væk fra det hele.

I Comwells vinterlandskab finder du 15 helt vidunderligt skønne hoteler som hver og én byder velkommen med tocifret hjertevarme. Og alle de underværker ’en tur i opladeren’ gør! De pragtfulde omgivelser indbyder til gåtur, cykeltur, løbetur, litteratur, kultur, shoppetur og helt sikkert optur, uanset temperament.

Kom indenfor og få varmen! Spar 20% hver weekend i februar og hele uge 7 og 8. Se alle tilbud her

Husk, at du som Comwell Club-medlem bl.a. kommer først til en række eftertragtede tilbud og rabatter. Er du endnu ikke medlem, tager det blot to minutter her.

morgenmad på sengen

Forkælelsesophold

Hvis du sætter pris på hygge, forkælelse og en aften med en god middag, så skal du prøve vores Forkælelsesophold.  

rs24427_comwell_raisfoto_4037-lpr

Overnatning med morgenbuffet

Vi tilbyder hoteller i hele landet og har hyggelige og velindrettede værelser, der passer til enhver form for ferie eller weekendophold for store og for små.

Opholdet her inkluderer en stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter, så du er klar til dagens nye oplevelser.

spa-wellness-nordsjaelland-kobenhavn-8008

SpaDelight

Forkælelse og afslapning er nøgleordene, når du er på spaophold på et af vores to spahoteller i Danmark, Comwell Borupgaard og Comwell Kellers Park.

CCP_Exterior
København

Comwell Copenhagen Portside

En vinterferie med både hygge og urban stemning starter på vores nye hotel – Comwell Copenhagen Portside. Vi står klar til at byde dig velkommen til en stilet hoteloplevelse midt i Københavns nye og pulserende bydel, Nordhavn.    

chc_standardvaerelse5
Fyn

Comwell H.C. Andersen Odense

En eventyrlig storbyferie starter på Comwell H.C. Andersen Odense. Oplevelser for store og små venter på at blive udforsket omkring hotellets centrale placering i byen. Og vi står altid klar til at gøre dit ophold lidt mere eventyrlig.  

comwell-hotel-rebild-bakker-083
Nordjylland

Comwell Rebild Bakker

En vinterferie på Comwell Rebild Bakker betyder fart over feltet i den nordjyske natur. Med Rold Skov og Rebild Bakker i baghaven er der aldrig langt til aktive sommeroplevelser for både store og små. Og vi står altid klar til at hjælp med at gøre din ferie lige så tempofyldt, som du ønsker.    

comwell-soro
Midtsjælland

Comwell Sorø

Et ophold på Comwell Sorø betyder nærvær og ro blandt Sjællands smukke natur. Det charmerende hotel med Danmarks største stråtækte tag og egen vinmark er et hyggeligt åndehul i en travl hverdag. Og vi står klar til at modtage dig, og gøre dit hotelophold afslappet og behagelig. Landskabet omkring hotellet indbyder til gåture og nærvær.    

Comwell Klarskovgaard_Facade aften
Vestsjælland

Comwell Klarskovgaard

Midt i landet, i den skønne, uspolerede natur ved Korsør Lystskov, ligger Comwell Klarskovgaard. Hotellet er en arkitektonisk og prisbelønnet perle, der emmer af atmosfære. Udsigten fra hotellet er fantastisk med eng, skov og Storebælt lige uden for døren.  

hotel-comwell-middelfart-rooms-BDmi-middelfart-235
Fyn

Comwell Middelfart

Et sommerophold på Comwell Middelfart er det perfekte mix af natur, kultur, by, strand og gode feriestunder. Med en placering midt i Danmark, ligger alle ferieoplevelser for fødderne hos både store og små. Og vi står altid klar til gøre din ferie lige så hyggelig, som du ønsker.    

Comwell Aarhus
Østjylland

Comwell Aarhus

En ferie med både hygge og urban stemning starter på Comwell Aarhus. Vi står klar til at byde dig velkommen til en stilet hoteloplevelse med byens bedste udsigt over havnen, skoven og stranden. Fra hotellet har du hurtigt adgang til alt, byen har at byde på.     

_hotel-koege-vaerelse-004
Østsjælland

Comwell Køge Strand

Et ophold på Comwell Køge Strand byder på spændende oplevelser og middelalderstemning. Fra det nyistandsatte strandhotel, er du altid tæt på Køge Bugts mange strande og storslåede natur. Og vi gør alt, for at du får en dejlig vinterferie hvad enten du er til inden- eller udendørs aktiviteter.

comwell-hotel-hvide-hus-aalborg-restaurant-008
Nordjylland

Comwell Hvide Hus Aalborg

Et vinterferieophold på Comwell Aalborg byder på storbystemning med nordjysk charme. Den gamle arbejderby er blevet forvandlet til et kultur- og shopping centrum med hyggelige små gader og gode spisesteder    

_hotel-roskilde-restaurant-mad-173
Midtsjælland

Comwell Roskilde

En vinterferie på Comwell Roskilde byder på Danmarkshistorie, der strækker tilbage til istiden. Med masser af kulturelle oplevelser nær hotellet ved fjorden, kommer gejsten hurtigt frem i store og små. Og vi står altid klar til at give dig en historisk god vinterferie.    

pool
Sydjylland

Comwell Kolding

En vinterferie for store og små starter på Comwell Kolding. Vi står klar til at byde dig inden for i vores nyrenoverede hotel med international stemning og moderne omgivelser. Med kort afstand til Kolding centrum, kan du hurtigt mærke den hyggelige stemning fra byen ved fjorden.    

comwell-holte-_STho-1
Nordsjælland

Comwell Holte

En vinterferie på Comwell Holte betyder kulturelle oplevelser i idyllisk natur. Fra hotellets hyggelige placering i Nordsjælland, er du aldrig langt fra museer, slotte og storslået natur. Og vi står altid klar til at gøre din ferie helt ideel.        

business_reception_1

Optjen point og bonusnat

Uanset om du bor på et af vores hoteller flere gange om måneden i forbindelse med dit job, eller om du nyder et ophold et par gange om året, så er et medlemskab hos Comwell Club en fordel.  

rs24561_comwell_odense_raisfoto_3760-fit

I trygge hænder

Vi ved at planerne kan ændre sig hurtigt, og derfor tilbyder vi fleksible annulleringsbetingelser.