Check ind hos Comwell og kom ud i Danmark

Check ind hos Comwell og kom ud i Danmark

Med hoteller i hele Danmark ligger oplevelserne for dine fødder. Vinterferien er oplagt til at komme lidt væk fra det hele og lidt tættere på hinanden.

Parkér hverdagen, allerede på hotellets P-plads. Og tag så ud og tag fat på alt dét, det ganske land har at byde på.

Oplev Danmark; fra idyllisk natur til historiske hotspots. Eller mærk storbyens summen, med plads til shopping og sjov.

Og når dagen runder af, kan du nyde en god nats søvn og drømme om morgendagens store morgenbuffet med lokale og økologiske specialiteter.

Spaophold

spa-wellness-nordsjaelland-kobenhavn-8002
Vælg mellem to hoteller

Spaophold med bobler og 3-retters middag

Fra du ankommer, står vi klar til at tage os godt af dig. Svøb dig i en blød badekåbe og nyd AquaSpa-området med indendørs pool, boblebad, sauna og udendørs spapark. Når de sidste rester af hverdagen er skyllet af, forkæler vi dig med en lækker 3-retters middag og morgenbuffet. Vi ser frem til at tage os godt af dig.  

3-dages Spaophold

_hotel-spa-kellers-park-vejle-1008
Vælg mellem to hoteller

SpaRetreat

Forkælelse og velvære er nøgleordene, når du er på et 3-dages spaophold. På førstedagen serverer vi en 2-retters middag, på 2. dagen byder vi på en 3-retters middag - og fra ankomst til afrejse har du fri adgang til vores AquaSpa og alle dens dejlige faciliteter. Book nu og svøm så hen til tanken om alt fra shower walk og sandstrand til dejlig afslapning i en varm sauna. 

Spar 20%

Veninde spaoplevelser
Vælg mellem to hoteller

SøndagsSpa ophold

Forlæng weekendfølelsen med SøndagsSpa - du får tilmed 20% rabat på vores populære spaophold med bobler og 3-retters middag, når du ankommer om søndagen. Efter en god nats søvn kan du nyde vores store morgenbuffet med masser af lokale og økologiske specialiteter, indtil det er tid til at tjekke ud... afslappet og veludhvilet og klar til den kommende uge.  

Storbyophold

CCP_Exterior
Sjælland

Cool Copenhagen

Vi står klar til at byde dig velkommen til en stilet hoteloplevelse midt i Københavns nye og pulserende bydel, Nordhavn. Fra hotellet har du hurtigt adgang til alt, byen har at byde på.

Lige nu sparer du 20% i uge 7 og 8 og alle weekender i februar.  

Storbyophold

rs24510_comwell-h.c-fit
Fyn

Eventyrlige Odense

En eventyrlig storbyferie starter på Comwell H.C. Andersen Odense. Oplevelser for store og små venter på at blive udforsket omkring hotellets centrale placering i byen. 

Lige nu sparer du 20% i uge 7 og 8 og alle weekender i februar.

Storbyophold

Venindemiddag
Jylland

Smilets by eller Nordens Paris?

Et visit i Aarhus eller Aalborg byder på storbystemning med jysk charme. Begge byer har et væld af kulturoplevelser, masser af gode shoppingsteder i hyggelige små gader og gode spisesteder. Fra begge hoteller har du hurtigt adgang til alt, byen har at byde på.

Lige nu sparer du 20% i uge 7 og 8 og alle weekender i februar.  

Gourmetophold

-kongebrogaarden-restaurant-0980
Comwell Kongebrogaarden

Kongeophold

Comwell Kongebrogaarden åbner dørene for et Kongeophold, hvor du kan nyde den hyggelige stemning, god mad og vin, og få et afbræk fra hverdagen. Følelsen af luksus og mad i særklasse er omdrejningspunkterne, og med den fantastiske udsigt over Lillebælt indbydes du til afslapning og hygge.

Mad i særklasse

Køkkenchef
Vælg mellem 12 hoteller

Forkælelsesophold med eftermiddagshygge og 3-retters middag

Du kan godt begynde at glæde dig, for den står på ren nydelse, når du bor hos os. Brug tiden på det, du har lyst til mens vi forbereder middagen. Når du har nydt middagen kan du se frem til en god nats søvn og stå op til en velanrettet morgenbuffet med lokale og økologiske specialiteter.

Smag på Sorø

_solaris-druen-hosten-2018-comwell-soro-foto-jakob-vind-(2)-fit
Comwell Sorø

Solaris-ophold

Oppe på bakken over Sorø, søerne og vinmarken ligger smukke Comwell Sorø. Tjek ind til hotellets signaturophold og lad os sørge for det hele. Tag på gåtur i vinmarken med fortællingen om vores egen vin og smagsprøve på de gode bobler af solarisdruen afrundet med 5-retters middag og overnatning og efterfulgt af stor morgenbuffet næste dag. 

Golfophold

_hotel-koege-restaurant-007
Comwell Køge Strand

Green Green Grass of Home

Riv en dag ud af kalenderen og tag på golfophold ved Køge. Nyd en overnatning med betalt green fee til enten Køge Golf Klub, Vallø Golfcenter eller Rønnede Golf Klub på ankomstdagen og spil på nogle af Danmarks bedste baner. Om aftenen serverer vi en 2-retters middag/buffet tilberedt på sæsonens råvarer og sammensat af vores køkkenchefen.

Golfophold

_hotel-holte-overnatning-029
Comwell Holte

All in one

Få et ophold med det hele på Comwell Holte når du booker vores golfophold. Du får green fee til Københavns Golf Klub i Dyrehaven ved Klampenborg, lækker 2-retters middag/buffet tilberedt på sæsonens råvarer og sammensat af vores køkkenchef samt overnatning og morgenbuffet.

Aktiv ferie

Gå-, cykel- og mountainbiketure i Rebild Bakker
Comwell Rebild Bakker

Skal du have pulsen op?

Comwell Rebild Bakker ligger midt i et af Danmarks mest fantastiske naturområder. Kør mountainbike på de fedeste singletracks, løb i den smukkeste natur, svøm i åben sø eller kombiner og tilrettelæg din egen triathlon. Hotellet har desuden pool, sauna og dampbad samt outdoor fitness i naturtræ, asfalteret tennisbane, oplyst multibane med kunstgræs til boldspil og beachvolleybane.

Det' dansk, det' MEW

mew-(1)-(1)
Comwell H.C. Andersen Odense

Koncertophold med MEW

Gennem et kvart århundrede, har danske Mew markeret sig som et af de mest nyskabende og skelsættende bands – både herhjemme og internationalt. Og som livenavn er de kendt for, at bryde med de vante rammer og skabe nye rum for store musikalske øjeblikke.

Oplev MEW sammen med Danmarks Underholdningsorkester søndag den 6. februar 2022 i Odense.

Blød pop- og lækker soulmusik

koncert_comwell_soro_patrick_dorgan
Comwell Sorø

Intimkoncert med Patrick Dorgan

Han slog for alvor igennem for 5 år siden med kæmpehittet ”Marilyn” og det efterfølgende album ”Painkillers”. Siden da har Patrick Dorgan ydmygt delt ud af sine oplevelser tilsat blød popmusik. Og nu har du mulighed for at nyde den soul-fulde sanger på Comwell Sorø.

Kom til intimkoncert med Patrick Dorgan fredag den 25. marts 2022 på Comwell Sorø.

Musikalsk oplevelse i særklasse

carpark-north_odeon_odense_comwell-h.-c.-andersen_photo-af-carsten-snejbjerg
Comwell H.C. Andersen Odense

Koncertophold med Carpark North

De har altid været lige så hårdtslående, som de har været melodisk træfsikre. En kombination som har givet os udødelige landeplager og fællesskabende koncertoplevelser igennem mere end 20 år. 

Oplev Carpark North når de lægger vejen forbi Odense til et brag af en koncert sammen med Danmarks Underholdningsorkester fredag den 25. marts 2022.

Gourmetgnist og -gejst

skaldyrsaften-event-restaurant-nordsjaelland-helsingor-3000
Nordsjælland

Skaldyrsaften

Er du til havets lækkerier? På Comwell Borupgaard har køkkenchef Theis Christensen i de sidste mange år specialiseret sig inden for fisk og skaldyr. Denne glæde og viden står Theis og hans dygtige team klar til at forkæle dig med den 4. og 5. marts 2022. Skaldyrsaften kan bookes både med og uden overnatning.

Madglæde med stort UHM

_hotel-roskilde-restaurant-mad-spisning-170
Østsjælland

Smagfuld Aften

Vores kokke har en stor forkærlighed for ærlig og bæredygtig mad og råvarer. Disse færdigheder vil vi gerne dele med dig, og derfor byder vi igen indenfor til vores populære Smagfuld Aften i foråret. Det sker fredag den 1. april 2022 kl. 18.00 på Comwell Roskilde.   

Historisk aften

Dinnertime
Midtsjælland

Maskebal

Den historiske festival i Sorø 2022 giver anledning til fest i bedst 1700-tallets stil. Kom med til Maskebal og oplev en smuk opera med musik af den danske komponist Carl Nielsen og en elegant danseopvisning i salene med flotte balkjoler. Selv maden, drikkevarerene, udsmykningen og musikken har referencer til 1700-tallets trends. Vi tør godt at love, at denne aften bliver noget helt særligt.

Vind et gavekort til Comwell Hotels

Vil du have chancen for at vinde et gavekort til Comwell Hotels? Hver måned trækker vi to heldige vindere i Comwell Club, og kvitterer med et gavekort til lige dét som du har lyst til. Et skønt ophold, en middag i én af vores restauranter eller en tur i vores AquaSpa. 

Som medlem af Comwell Club får du jævnligt gode tilbud direkte i din indbakke, og du kan optjene Club-point og bonusnætter og meget meget mere. Det er tilmeld helt gratis.

Et skridt tættere på eksklusive fordele

25 point i tilmeldingsbonus, når du opretter dig som medlem.

NYHED! Optjening af bonusnat når du overnatter 8 gange

5% i bonuspoint af din samlede regning, når du overnatter og holder fest

Eksklusiv adgang til særlige tilbud og rabatter