Julefrokost eller middag på Comwell Kolding

Nyd en skøn hjemmelavet julefrokost eller middag i trygge og hyggelige rammer

Kom indenfor i vores stemningsfyldte omgivelser og sæt jer til et veldækket bord. Og nyd så ellers bare selskabet og vores gode mad, fremtryllet med respekt for julens hyggelige traditioner. Vi har naturligvis styr på alle retningslinjer i forhold til afstand, mundbind og hånddesinfektion – og vil sørge for, at alt mad og drikke serveres ved bordet, så I bare skal sidde og nyde en god tid med venner/familier eller kolleger.

JULEMENU

Vores dygtige kokke har sammensat dette års 3-retters julemenu med respekt for julens traditioner. Menuen tallerkenserveres som både frokost og middag i vores for nyligt renoverede restaurant. 

  • 3. retters julemenu
    Pris kr. 325,- pr. person 

Vi tilbyder forskellige drikkevarepakker serveret ved bordet.

Julemenuen kan nydes i vores restaurant eller i eget lokale, hvor det er tillad at mødes i selskaber med op til 10 personer. Bordreservation er nødvendig og skal være på min. 10 personer.  

JULEMENU - TAKE AWAY

Er den årlige firmajulefest annulleret? Så glæd dine kollegaer med jule-take away, som hver kollega tager med hjem og nyder. Vi sammensætter take away menuen sammen med dig, så ring gerne og hør mere.
(Der skal bestilles til min. 20 personer)


OVERNATNING I FORBINDELSE MED JULEMIDDAG

I er naturligvis velkommen til at lade bilen stå og se dyner hos os. Så vågner du til en lækker morgenbuffet med lokale og økologiske specialiteter.  

  • To personer i delt dobbeltværelse inkl. morgenbuffet: Kr. 880,- pr. værelse
  • Enkeltværelse inkl. morgenbuffet: Kr. 680,- pr. værelse


KONTAKT OG RESERVATION

Ring og hør mere om dine julemenu muligheder hos os. Tel 7634 1100 eller e-mail: konference.kolding@comwell.com. Vi gør opmærksom på at julefrokost og middag skal forudbestilles.   


DIN TRYGHED OG SIKKERHED

Vi prioriterer din og vores medarbejderes sikkerhed og tryghed højt og følger selvfølgelig myndigheders covid-19 anvisninger. HER kan du se vores forholdsregler samt  retningslinjer for selskaber.