Nyd en dejlig julemenu på Comwell Korsør

Nyd en julemenu i trygge og stemningsfyldte rammer

I november og december inviterer vi til julemenu, hvor vi traditionen tro byder på lækre hjemmelavede julelækkerier. Det eneste du skal er, at invitere dine gæster, sætte jer ved et veldækket bord og herefter sørger vi for resten.  


JULEFROKOST ELLER JULEMIDDAG

Glæd jer til dette års hjemmelavede julemenu, der tallerkenserveres som både frokost eller middag, i vores hyggelige restaurant.

  • Velkomstdrink
  • 3-retters julemenu
  • Vand, øl og vin ad libitum 
  • Kaffe og te samt sødt 

Pris kr. 495,- pr. person.

Julemenuen kan nydes i vores restaurant eller i eget lokale, hvor det er tilladt at mødes i selskaber med op til 10 personer. 
Bord skal bestilles. 

OVERNATNING

I er naturligvis velkommen til at lade bilen stå og se dyner hos os. Så vågner du til en lækker morgenbuffet med lokale og økologiske specialiteter.    

  • To personer i delt dobbeltværelse inkl. morgenbuffet: Kr. 795,- pr. værelse
  • Enkeltværelse inkl. morgenbuffet: Kr. 650,- pr. værelse  

KONTAKT  OG RESERVATION

Ring og hør mere om dine julefrokost eller middags muligheder hos vores selskabskoordinator Elizabeth på tel 3010 8218 eller e-mail: eldy@comwell.com. Vi gør opmærksom på at julefrokost og middag skal forudbestilles.  

DIN TRYGHED OG SIKKERHED

Vi prioriterer din og vores medarbejderes sikkerhed og tryghed højt og følger selvfølgelig myndigheders covid-19 anvisninger. HER kan du se vores forholdsregler samt retningslinjer for selskaber.