Michael Flensborg Hammarberg

Han er ikke nørd, siger han. Selv om han tilbringer alle sine vågne timer med at ’rode’ med apps og teknik, der kan optimere, styrke og raffinere. Og brænder for det! Selv kalder han sig grundig og seriøs. Det er lige præcis denne iver, grundighed og seriøsitet, der nu har sat ham i spidsen for teknikken på Comwell-kædens nye, store satsning og første hotel i København - Comwell Copenhagen Portside i Nordhavn.


Som Danmarks mest bæredygtige hotelkæde er bæredygtigheden selvsagt også tænkt ind i Comwell Copenhagen Portside, endda længe før byggeriet begyndte. Og bæredygtigheden i driften bliver en af Michaels absolutte hovedopgaver. Alt fra at bringe energiforbruget ned til at affald bliver sorteret og genbrugt korrekt. Og det er ikke nogen nem opgave for et hotel, det kræver nytænkning. Og det trives han strålende med!

”Det er en helt speciel følelse som er svær at sætte ord på, at se dét man har brugt masser af tid og energi på blive til virkelighed!”

Faktisk har han slet ikke gået den ’old school’ teknikker-vej. Han er også uddannet i Salg & Service.

”Jeg syntes simpelthen ikke, at service blev taget seriøst nok. Og da jeg så fik mit første hoteljob på Hilton i lufthavnen, fandt jeg ud af, at det var her jeg kunne udfolde mit seriøse og grundige service-gen.”

Siden blev det til TIVOLI Hotel & Congres Center og FN City før han altså nu skal være med til at sikre den høje servicestandard som Comwells hoteller er kendt for. Og det skal bare spille, når hotellet åbner i januar!

”17 konferencelokaler skal stå klar og byde velkommen til vores konferencegæster og 484 værelser fordelt på fem etager skal fremstå perfekt og indbydende, så gæsterne kan føle sig hjemme.”

Han lægger vægt på, at teamet omkring ham har samme grundige og seriøse tilgang til jobbet.

”Det skal ikke bare handle om at løse et problem. Vi skal kunne gå hjem med følelsen af, at vi har udrettet noget vi er stolte over og har gjort en forskel. Og gæsterne skal sidde tilbage med følelsen af, at vi ikke kun løste et problem, men også gav dem en varm oplevelse.”

Og på hjemmefronten er det ikke meget anderledes for her har han også et godt øje til teknikken.

”Min kæreste siger, at det er så dejligt, at uanset hvad hun smider på bordet, bliver det løst. Og at det er til hendes fordel, at jeg ønsker at gøre hverdagen lettere med hightech.”

Highttech møder highservice. Og et velsmurt Comwell Copenhagen Portside opstår.