Vicky Maarh Hansen

Lige nu er arbejdspladsen en skurvogn i Nordhavn, i vandkanten ude hvor mågerne vender. Men inden længe rykker Vicky og teamet ind i Comwells nye store prestigefyldte satsning, Comwell Copenhagen Portside på Orientkaj, kædens første hotel i Købehavn. Fem etager, 484 værelser og ikke mindst en flot restaurant indrettet med danske designklassikere.

Transformationen fra frihavn til moderne bydel sker for fuld damp i Nordhavn. Og nok mangler der stadig lidt hist og pist før Comwells imponerende byggeri står klar, men teamet er klar!

”Det føles som om vi har kendt hinanden altid. Vi er vidt forskellige, men kemien er bare god. Og dagen går med højt humør og arbejdsmoral.”

Ikke uvæsentligt, når det hele bare skal stå snorlige og klappet og klart til åbningen om bare to måneder!

Vicky er født og opvokset på Bryggen i København. Så en bydel i udvikling har hun set før. Men hun nøjes ikke med at kigge på. For sammen med resten af teamet på Comwell Copenhagen Portside får hun nu mulighed for at gøre restauranten til et naturligt mødested, både for de mange på gennemrejse og i høj grad også for kvarterets beboere. For det må gerne blive et lokalt ’hang out’, hvor ikke mindst det åbne køkken gør det muligt få sig en snak med personalet. Og man lige kigger forbi ’fordi kokken ved hvordan man foretrækker sit æg’.

”Nordhavn bliver en fantastisk bydel og jeg glæder mig vildt meget til at bidrage til udviklingen.”

Men man skal selvfølgelig gøre sig fortjent til at blive stamsted.

”Maden skal være lækker og gæsterne skal synes her er hyggeligt. Og så skal tjenerne også virkelig brænde for det. De skal have personlighed og nærvær. Og kunne læse gæsternes behov." Alt dét Vicky selv lægger stor vægt på, når hun går ud og spiser.

”Jeg kan nok heller ikke lige lade være med at tjekke om bordet er ordentligt dækket eller om lyden og lyset er i orden. For helheden er selvfølgelig vigtig. Men ellers kan jeg godt slappe af og nyde det.”

Og Vicky har oplevet lidt af hvert. Både som tjener siden hun fik sit svendebrev i 1996 og når hun udforsker nye spisesteder. For hun elsker at gå ud og spise og smage nyt, når hun ikke er sammen med venner og familier - eller napper en af sine lange traveture, hvor hun virkelig får tømt hovedet og lader op - og får nye gode ideer.

Ideer, der lige nu bliver vendt i skurvognen. Og bliver taget begejstret imod. Og som inden længe bliver lige så naturlig en del af restauranten på Comwell Copenhagen Portside som Vicky.