Comwell udbyder gratis jubilæumsmøder

I anledningen af vores 50-års jubilæum forærer vi ét møde pr. hotel væk til en organisation eller forening, der til daglig er med til at gøre en forskel for andre.

I 1969 introducerede vi danskerne for mødekonceptet. I år kan vi således fejre 50-års jubilæum og siden den spæde start i Skåde Bakke i Aarhus, har vi konstant udviklet og udfordret vores eget prisvindende koncept.

I dag samarbejder vi med en række anerkendte forskere, der er med til at udvikle nye og fleksible mødekoncepter, innovative læringsværktøjer og atmosfærefyldte og moderne rammer. Og det bliver vi ved med.

Vi giver noget tilbage – til dem der gør en forskel
I forbindelse med vores jubilæum vil vi gerne udbyde et gratis dagsmøde på hvert af vores 14 danske hoteller til en forening eller organisation, der er med til at gøre en forskel for andre. Det være sig lokalt eller nationalt.

Vi slår dørene op for et dagsmøde, hvor I kan opleve, hvorfor vi 4 år i træk har vundet prisen for ”Danmarks bedste mødekoncept”, vores fantastiske rammer og mødefaciliteter, og hvor der er lagt fokus på den gode service samt økologisk og velsmagende mad.

Mødet skal afholdes i perioden august – december 2019 og er gældende for op til 50 personer.

Jubilæumsmødepakken indeholder:

  • Et dagsmøde for op til 50 personer på et valgfrit hotel
  • Morgenbuffet med brød, kaffe/the, frugt, saft og isvand
  • Kaffebuffet hele dagen 
  • Frokostbuffet med 30-60% økologi
  • Tekniker

Hvem kan deltage:
Organisationer/foreninger hvis hovedformål er at hjælpe andre og gøre en forskel. I må gerne være en medlemsforening – og meget gerne lokalt forankret i de områder, hvor Comwell har hoteller i Danmark. Der kan ansøges om ét møde pr. hotel (i tilfælde af at I har flere lokalafdelinger).

Ansøgning
Når I ansøger om et gratis jubilæumsmøde, bedes I notere, hvilket hotel og i hvilken periode I ønsker at afholde mødet. 

Ansøgningen skal desuden indeholde:

  • Formål med mødet
  • Kort beskrivelse af organisationen/foreningen
  • Hvor ofte I afholder møder hos Comwell eller andre

Comwell forbeholder sig ret til eventuelt bruge jer i markedsføringen i forbindelse med jubilæet. Dette sker efter nærmere aftale.

De udvalgte foreninger/organisationer får besked i uge 24, og vi bestræber os på, at de udvalgte ansøgere får opfyldt deres ønske om tid og sted.

Udfyld formularen nedenfor allerede i dag.