Nyheder

COMWELL HOTELS RUSTER SIG TIL FREMTIDEN

Comwell har i dag offentliggjort resultatet for 2018. Regnskabet viser en mindre tilbagegang i omsætningen. Massive investeringer i renoveringer af koncernens hoteller i 2018 skal i fremtiden sikre vækst og markedsandele.

Comwell indgår samarbejde med danske Ecooking

Comwell Hotels ønsker at give gæsteoplevelsen et kvalitetsløft. Derfor har den landsdækkende hotelkæde indgået et nyt samarbejde med den danske hudplejeproducent Ecooking. Det nye samarbejde bringer de bedste ingredienser til hudpleje fra køkkenet og ind på hotelværelset med naturlige og økologiske gæsteartikler.

Comwell er Danmarks mest bæredygtige hotelkæde

Ifølge danske forbrugere er Comwell Hotels den mest bæredygtige hotelkæde herhjemme. Den konklusion lå fast, da Comwell torsdag aften modtog prisen ”Industry Leader 2019” for Danmarks mest bæredygtige hotelkæde i forbindelse med uddelingen af Sustainable Brand Index Awards 2019 i København.

Comwells salgsdirektør bliver ny strategidirektør

Som et led i en overordnet strategisk beslutning har Comwell Hotels valgt at udnævne koncernens salgsdirektør, Henrik Hjorth, som ny strategidirektør. Beslutningen sker på baggrund af et stærkt konkurrencepræget konference- og hotelmarked, hvor Comwell fortsat ønsker større vækst og sikre udviklingen af nye forretningsområder og et internationalt salgsnetværk.

Hoteldirektør for Comwells første hotel i København udpeget

Hotelchef, Chren Vilander Thomsen, er blevet udpeget som hoteldirektør for Comwells første og største hotel – Comwell Copenhagen Portside – der er under opførelse i Nordhavn i København. Chren Vilander Thomsen har siden 2014 været ansat som hotelchef på Comwell Køge Strand. 

Comwell Borupgaard vinder prisen for bedste service

Comwell Hotels er fortsat blandt sværvægterne på det danske møde- og konferencemarked. Den konklusion lå fast, da Comwell Borupgaard hev prisen for ”Bedste service” hjem, da der i eftermiddags blev uddelt priser til Møde & Event Award 2019 i forbindelse med Skandinaviens største mødemesse Nordic Meetings & Events EXPO i Bella Centret. 

Massiv uddannelsesindsats giver gevinst for hotelkæde

Opskriften på Comwell Hotels succes er uden tvivl medarbejderne og den forskel, de hver dag gør for både gæster og hinanden. Derfor har den danske hotelkæde valgt at investere mere end 2 mio. kr. i uddannelse ved at sende alle fastansatte medarbejdere på efteruddannelse. Det er nødvendigt, hvis hotelkæden skal bibeholde sit høje serviceniveau og samtidig kunne fastholde medarbejderne, mener HR-direktør Mai-Britt Jensen. 

Hoteldirektør vil tiltrække flere møder til Region Nordjylland

Synergien mellem Comwells to hoteller i Nordjylland skal styrkes, så de i fremtiden kan tiltrække endnu flere møder- og konferencer til regionen. Derfor har Comwell besluttet at sammenlægge den overordnede ledelse for Comwell Hvide Hus Aalborg og Comwell Rebild Bakker og indsætte Mette Bonderup som hoteldirektør for begge hoteller. 

Tidligere hoteldirektør bliver driftschef i Comwell

Comwell styrker driften og ansætter den tidligere hoteldirektør for Comwell Kolding, Camilla Buus Nørhave, som driftschef. Sammen med koncernens driftsdirektør, Peer Rysgaard, skal hun sikre implementering af Comwells eksisterende koncepter, initiativer og projekter.

Comwell ønsker at udvide i Køge

Comwell Køge Strand oplever i disse år en stigende efterspørgsel på overnatninger samt møder og konferencer. Derfor arbejder Comwell i samarbejde med bygningsejeren, Aage V. Jensens Fonde, med planerne om en udvidelse af hotellet ved Køge Bugt. Udvidelsen forventes at rumme mere end 40 nye værelser, og allerede i år går Comwell i gang med en opgradering af hotellets faciliteter og en udvidelse af hotellets parkeringsområde.

Comwell nomineret til to prestigefyldte branchepriser

Comwell Hotels er fortsat blandt sværvægterne på det danske møde- og konferencemarked. Den konklusion lå fast, da de i sidste uge blev nomineret til ”Bedste madkoncept” på Comwell Sorø og ”Bedste service” på Comwell Borupgaard i forbindelse med brancheprisen Møde & Event Award 2019, der uddeles den 27. marts.

Kendt ansigt bliver hotelchef for Comwell Korsør

Louise Hauge Gliese er tiltrådt stillingen som hotelchef på Comwell Korsør. Louise er et kendt ansigt i Slagelse Kommunes erhvervsliv og formand for VisitVestsjælland. Med den nye stilling bliver hun således hotelchef for begge Comwells hoteller i Korsør.

Dansk hotel producerer nu egen vin

Som ét af de første hoteller herhjemme begynder Comwell Sorø nu at producere egen vin. I fredags kom høsten i hus og i samarbejde med Dyrehøj Vingård i Røsnæs, står hotellet klar til at servere deres egen mousserende vin til foråret. Bag projektet står ejendomschef, Jens Peter Andersen, der tilbage i 1989 byggede hotellet.

Opførelsen af Comwells største hotel sat i gang

Comwell tog i dag det første spadestik til deres kommende hotel i Nordhavn. Hotellet bliver det første i den nye bydel og hotelkædens største hotel med 484 værelser. Hotellet får navnet Comwell Copenhagen Portside.

Comwell udvider i Kolding

Comwell ønsker at sikre sin position i Kolding og Trekantområdet med et konferencehotel, som er opdateret, og som kan tilbyde nye fantastiske rammer for møder, udstillinger, konferencer og kongresser og være et samlingspunkt for erhvervslivet, turisme, events og arrangementer.