skaldyrsaften-event-restaurant-nordsjaelland-helsingor-3011

Overdådig skaldyrsaften på Comwell Borupgaard - den 8. oktober 2021

  • Gourmet skaldyrsaften
  • Bordreservation med billet
  • Fredag den 8. oktober 2021
Pris: kr. 745,-
pr. person

Er du til havets lækkerier?

På Comwell Borupgaard har køkkenchef Theis Christensen i de sidste mange år specialiseret sig inden for fisk og skaldyr. Dette fremgår både i det visuelle og det smagsmæssige udtryk. Det viser sig, lige fra det klassiske over til det mere innovative køkken, der er tilpasset tidens trends.

Nyd en overdådig skaldyrsbuffet fyldt med bl.a. østers, muslinger, jomfruhummere, krabber, sushi, kolde fiskeanretninger samt varme tilberedninger af sæsonens friske fangst. Herudover vil Comwell Borupgaards kokke diske op med lidt innovative retter af havets friske fangst og udvalget at sæsonens grøntsager.

Dato:

  • Fredag den 8. oktober 2021 kl. 19.00

Priser

En billet til Skaldyrsaften på Comwell Borupgaard koster kr. 745,- pr. person

Ønsker du en vinmenu hertil, kan du købe denne på dagen.

Bordreservation 

Book dit bord ved at klikke på 'Book nu'-knappen ovenfor.

Når du køber en billet til Skaldyrsaften, trækker vi beløbet med det samme på dit kreditkort. Købet kan ikke refunderes, og der kan ikke betales med Comwell Club-point eller gavekort. 

Optjen Comwell Club point

Er du Comwell Club medlem, optjener du 5% af din totale regning som point, når du overnatter. Du optjener både point på din overnatning, middagen og evt. tilkøb under opholdet. Ønsker du at booke pakken med overnatning, kan du booke Fisk- og skaldyrsaften inkl. overnatning den 8. oktober 2021 her!

Husk at benytte din e-mail, hvor dit Comwell Club medlemskab er tilknyttet for at optjene point. Dine point bliver tilskrevet efter afrejse.

Forholdsregler ift. coronavirus

Vi følger naturligvis alle gældende regler og retningslinier fra sundhedsmyndighederne ift. forebyggelse af corona-virus. Det indebærer bl.a. tilgængelighed af håndsprit, borddækning og afstand mellem gæster, styring af ind- og udgang til middag samt styring af antal gæster samlet. Du er altid velkommen til at kontakte hotellet og høre nærmere, hvis du har specifikke spørgsmål til dette.

Få et kig indenfor

Her finder du Comwell Borupgaard