Intimkoncert med Karl William på Comwell Sorø inkl. overnatning

  • Aperitif
  • 3-retters middag sammensat af vores køkkenchef
  • Kaffe/te
  • Siddepladser til intimkoncert med Karl William den 6. marts
  • Overnatning i standardværelse
  • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
From kr. 1.198,-
pr. person i delt dobbeltværelse

Moderne blød popmusik

For et øjeblik siden var Karl William en rodløs teenager i en Aarhus-forstad. Så begyndte han at synge. Nu, et øjeblik senere, er han en anmelderrost og prisvindende sanger og sangskriver i dansk musiks midte. Karl William var årets yngste deltager i 'Toppen af poppen' i 2017, og efter hans medvirken i det danske musikprogram fik han for alvor luft under de musikalske vinger. 

Karl William ligger vejen forbi Comwell Sorø fredag den 6. marts 2020 til en intimkoncert hvor du kan høre ham synge hits som 'Blind Igen' og 'Om igen'. 

Vi byder på aperitif, 3-retters lækker koncertmenu sammensat køkkenchefens på sæsonens råvarer efterfulgt af siddepladser til intimkoncerten. Efter koncerten kan du se frem til en overnatning og en stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter dagen derpå. 

Der er et begrænset antal pladser til salg.

Koncertpakken betales ved booking, og kan ikke annulleres. Der kan ikke benyttes gavekort eller club-point som betaling for dette ophold.

Om hotellet
Kærlighed til mad, passion for råvarer og et bankende hjerte for gæstfrihed er essensen af Comwell Sorø, der ligger midt i Sjællands smukke natur med skøn udsigt til skove og søer. De mange faciliteter på og omkring Comwell Sorø giver mulighed for både aktive og afslappende ophold. Lige uden for hotellet indbyder naturen til cykel-, løbe- eller vandreture og frokost i det fri. Sorø by byder på kultur, historie og shopping i de hyggelige gader. 

Faciliteter
Restaurant med udsigt, bar med bistrokort og udsigt, udendørs terrasse, vinmark, urtehave og bistader, opholdsstue med billard og spil, cykeludlejning, gratis WiFi, gratis parkering