Intimkoncert med Michael Falch i Centralværkstedet / Comwell Aarhus

  • Koncertophold fredag den 11. dec. 2020 i Centralværkstedet, Aarhus
  • Aperitif
  • 3-retters middag sammensat af vores køkkenchef
  • Vinmenu til middagen
  • Siddepladser til intimkoncert
  • Overnatning i standard dobbeltværelse på Comwell Aarhus
  • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
FRA kr. 1.548,-
pr. person i delt dobbeltværelse

Gammel "Superlove" ruster ikke

Rock-poeten Michael Falch har været en markant figur på den danske musikscene, helt fra da han udkom med sin første plade med Malurt i 1985. Bare de seneste år har han leveret masser af magiske øjeblikke i både det populære TV-program Toppen af Poppen, på tour med Malurt og som solist. Koncertopholdet med Michael Falch i Kolding blev udsolgt på få dage, og derfor er vi rigtig glade for at kunne byde velkommen til endnu en fantastisk intimkoncert med Michael Falch på scenen vest for Storebælt. 

Det sker fredag den 11. december i Centralværkstedet i Aarhus, med efterfølgende overnatning på Comwell Aarhus

Det nye soloalbum, ”Forår i brystet”, som udkom den 9. oktober, strøg direkte ind som nr. 1 på albumhitlisten, og her går Michael Falch sine egne veje i det noget frihedsberøvede år 2020, der præges så markant af indestængt længsel. "Forår i brystet" er et modent manddomsværk om livet, tiden og kærligheden fra en dansk sangskriver, der efter 40 år i manegen stadig er sulten, produktiv, motiveret og ambitiøs. 

Du kan glæde dig til en koncert, hvor Michael Falch byder på massevis af hans elskede hits som "Mød mig i mørket", "Superlove", "I et land uden høje bjerge" og "Den Eneste i Verden" samt numre fra hans netop udgivne album.

Koncertpakke: 

Med koncertopholdet her byder vi på en aperitif, lækker 3-retters koncertmenu efter køkkenchefens valg, vinmenu, kaffe/te, samt billet til intimkoncerten. Middag og koncert foregår i Centralværkstedet. Koncertopholdet inkluderer også overnatning på det nærliggende Comwell Aarhus, hvor vi dagen derpå serverer en stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter. 

Værd at vide om koncertpakken: 

Der er et begrænset antal pladser til salg. Koncertpakken betales ved booking og kan ikke annulleres. Der kan ikke benyttes gavekort eller club-point som betaling for dette ophold. Ved en evt. aflysning på baggrund af COVID-19 restriktioner fremsat af regeringen, vil du naturligvis få dine penge retur.

Forholdsregler ift. coronavirus: 

Det er vores vigtigste opgave at give vores gæster en god, tryg og sikker koncertoplevelse. Vi følger naturligvis alle gældende regler og retningslinier fra sundhedsmyndighederne ift. forebyggelse af corona-virus. Det indebærer bl.a. indretning af lokale ift. bord-/stoleopstilling og afstand mellem gæster, tilgængelighed af hånddesinfektion, styring af ind- og udgang til middag og koncert samt styring af antal gæster i vores lokaler. 

Middagen bliver serveret ved frontvendte borde i salen inden intimkoncerten.

Du er altid velkommen til at kontakte hotellet og høre nærmere, hvis du har specifikke spørgsmål til dette.

Program for koncertopholdet

Kl. 15.00 Mulighed for check-ind på hotel og værelser, på Comwell Aarhus

Kl. 17.30 Aperitif til velkomst, i Centralværkstedet

Kl. 18.00 Middag, 3 retter efter køkkenchefens valg, inklusiv vinmenu

Kl. 19.30 Kaffe/te

Kl. 20.00 Intimkoncert med Michael Falch

Kl. 07.00-10.00 Morgenmad, buffet med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter, på Comwell Aarhus 


*Ændringer i tidsplan kan forekomme, i det tilfælde at regler og retningslinier fra sundhedsmyndighederne ift. forebyggelse af corona-virus påkræver dette. 

Oplev Centralværkstedet og Comwell Aarhus