Intimate concert with Pernille Rosendahl

  • Aperitif and dinner in the intimate Restaurant Pedersborg
  • 3-course dinner selected by the chef
  • Wine menu
  • Coffee/tea, sweets and avec
  • VIP seats to the intimate concert with Pernille Rosendahl on 24th January
  • Overnight stay in superior room with stunning view
  • Large breakfast buffet with organic and local specialties
From kr. 1.598,-
pr. person i delt dobbeltværelse

Akustisk intimkoncert med Pernille Rosendahl

Hun er sofistikeret, feminin, eftertænksom og markant i sit udtryk. Pernilles metier er at ramme lige dér, hvor følelser mærkes mest intenst, og med sit nærvær lukker hun publikum ind, og tager dem med på rejse i sit fantastiske og enestående musikalske univers. Nu kan du opleve én af Danmarks darlings til akustisk intimkoncert på Comwell Sorø fredag den 24. januar 2020.  

Vi byder på aperitif, 3-retters lækker koncertmenu efter køkkenchefens valg i vores smukke, intime Restaurant Pedersborg, vinmenu efterfulgt af VIP-siddepladser til intimkoncerten.

Efter koncerten kan du se frem til en overnatning i et vores smukke superiorværelser med udsigt over vinmarken og en stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter dagen derpå. 

Der er et begrænset antal pladser til salg.

Om hotellet: Kærlighed til mad, passion for råvarer og et bankende hjerte for gæstfrihed er essensen af Comwell Sorø, der ligger midt i Sjællands smukke natur med skøn udsigt til skove og søer. De mange faciliteter på og omkring Comwell Sorø giver mulighed for både aktive og afslappende ophold. Lige uden for hotellet indbyder naturen til cykel-, løbe- eller vandreture og frokost i det fri. Sorø by byder på kultur, historie og shopping i de hyggelige gader. 

Faciliteter: Restaurant med udsigt, bar med bistrokort og udsigt, udendørs terrasse, vinmark, urtehave og bistader, opholdsstue med billard og spil, cykeludlejning, gratis WiFi, gratis parkering