Koncertophold: Danser med Drenge i Odeon/ophold på Comwell H. C. Andersen Odense

  • Koncertophold, onsdag den 12. maj 2021
  • 3-retters middag, sammensat af vores køkkenchef
  • Siddepladser til koncert
  • Overnatning
  • Stor morgenmad med økologiske og lokale specialiteter
  • Bemærk: Koncertopholdet er forudbetalt. Det kan ikke annulleres, men opholdet refunderes i tilfælde af flytning el. aflysning
FRA kr. 1.198,-
pr. person i delt dobbeltværelse

Oplev et af landets bedste livebands!

Danser med Drenge har for længst manifesteret sig som et af landets stærkeste livebands. De har 13 albums og fire Grammy-nomineringer på samvittigheden, og siden 1993 har de spillet over 700 koncerter, og de har altid et stærkt tag i deres publikum. Glæd dig til at opleve bandets mange populære sange, f.eks: 'Hvor længe vil du ydmyge dig?' - 'Aldrig undvære dig' - 'Er der nogen i himlen?' - 'En dejlig morgen' - 'Tag godt imod ham' - 'Grib chancen' - 'Kære Lillesøster' og 'Griber du mig når jeg falder?'

Med koncertopholdet her byder vi på en lækker 3-retters menu, sammensat af vores køkkenchef, efterfulgt af koncert med Danser med Drenge i Odeon koncertsalen. Efter koncerten kan du se frem til en overnatning på Comwell H. C. Andersen Odense, og glæd dig til at stå op til en stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter. 

Koncertopholdet er på Comwell H. C. Andersen Odense onsdag den 12. maj 2021, med middag kl. 17.30.

Pris: Koncertophold fra kr. 1.198,- pr. person i delt dobbeltværelse. Bemærk at koncertophold er forudbetalt og ikke kan annulleres. Opholdet refunderes i tilfælde af flytning el. aflysning, hvis det påkræves af evt. restriktioner fra myndighederne.

Ankommer du med bil, kan du tilkøbe parkering for kr. 50,- pr. døgn i receptionen.  

Værd at vide om koncertpakken:
Der er et begrænset antal pladser til salg. Du kan ikke vælge pladser til koncerten. Du får tildelt en plads på dagen. 

Koncertpakken betales ved booking og kan ikke annulleres. Der kan ikke benyttes gavekort eller club-point som betaling for dette ophold. Ved en evt. aflysning på baggrund af COVID-19 restriktioner fremsat af myndighederne, vil du naturligvis få dine penge retur.

Forholdsregler ift. coronavirus: 

Det er vores vigtigste opgave at give vores gæster en god, tryg og sikker koncertoplevelse. Vi følger naturligvis alle gældende regler og retningslinier fra sundhedsmyndighederne ift. forebyggelse af corona-virus. Det indebærer bl.a. indretning af lokale ift. bord-/stoleopstilling og afstand mellem gæster, tilgængelighed af hånddesinfektion, styring af ind- og udgang til middag og koncert samt styring af antal gæster i vores lokaler. 

Du er altid velkommen til at kontakte hotellet og høre nærmere, hvis du har specifikke spørgsmål til dette.

Program for koncertopholdet

Onsdag den 12. maj:

Kl. 15.00: Mulighed for check-ind på Comwell H. C. Andersen Odense

Kl. 17.30: 3-retters middag, med menu særligt udvalgt af køkkenchefen

Kl. 20.00: Koncert med siddeplads, i Odeon Odense (lige ved siden af hotellet)

Torsdag den 13. maj:  

Kl. 07.00-10.00: Morgenmad, med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter