Forlænget Smuttur: 4 overnatninger med morgenmad – spar 20% på Comwell Aarhus

  • Bo tre nætter og få den fjerde gratis
  • Stor portionsanrettet morgenmad med økologiske og lokale specialiteter
  • Sommerbobler: Gratis glas bobler ved solnedgang
From kr. 1.198,-
pr. person i delt dobbeltværelse

Oplev Aarhus

Comwell Aarhus byder dig velkommen til en verden af design, kvalitet og velvære med byens absolut bedste udsigt over havnen, skoven og stranden. Et hotelophold i Aarhus byder dig på uendelige muligheder for underholdning og unikke oplevelser, hvad enten du foretrækker at være i byen eller at opleve naturen i omegnen af Aarhus. 

Hotellet er beliggende på en af byens mest centrale adresser både tæt på bylivet i centrum og ved banegården. Hvis solen står højt på himlen, er der både havnebadet ved byen og et væld af strande at besøge omkring Aarhus. Prøv fx Ballehage Strand, som er en dejlig naturstrand placeret i smukke omgivelser ved Marselisborgskoven, blot 4 km. syd for Aarhus centrum.

Galleri

Ophold under åben himmel

NÆRMESTE BADETUR
Er du til en forfriskende dukkert anbefaler vi det skønne Havnebad ”Bassin 7”, der ligger kun 800 m fra hotellet. Her kan du slappe af, nyde livet ved vandet midt i Aarhus eller gå en tur langs promenaden. Er du til sand mellem tæerne, skal du besøge stranden ”Den Permanente” en renoveret gammel badeanstalt, kun 3 km fra hotellet.

NÆRMESTE ISBOD
Sommer og is hænger unægtelig sammen og iAarhus finder du heldigvis adskillige isboder og –butikker. Men is er ikke nødvendigvis bare is. Så her en lille personlig anbefaling fra vores hoteldirektør Flemming, hvis personlige favorit isbar er den familiedrevet is shop Mammis Gelato som du finder i Rosengade 34 - kun 10 min. gang fra hotellet. Isen er hjemmelavet og sortimentet skifter fra dag til dag.

NÆRMESTE STRØGTUR
På Vestergade og Volden, i indre by i Aarhus, kan du nyde en strøgtur fyldt med små butikker, gode kaffebarer med udendørs servering og mærke byens liv og summen. (Og ja det er den Vestergade som Gnags slingrede ned ad i de glade 80’erne). Strøget/gågaden er kun 10 min. gang fra hotellet.    


NÆRMESTE GRØNNE OMRÅDE

Lige rundt om hjørnet fra hotellet (400 m) finder du Skanseparken. En skøn lille grøn oase, der indbyder til at slå sig ned for en stund og bare nyde omgivelserne enten fra en af parkens mange bænke eller fra et medbragt tæppe i græsset. Er du der imod til skovens dybe stille ro er Marselisborg Skoven et besøg værd. Skoven er 2 km. fra hotellet. Lån evt. en af vores 10 cykler og nyd en cykeltur ud i det grønne.


NÆRMESTE SEVÆRDIGHED
Aarhus bugner af seværdigheder og kulturelle oplevelser. Blandt nogen af de mest kendte er Den Gamle By og AROS. Men et mere lokalet tip til en attraktion er Kunsthal Aarhus, som du finder kun ca. 800 meter fra hotellet. Her kan du opleve et moderne udstillingssted med samtidskunst.

NÆRMESTE PICNICSTED
Er du til picnic eller en rask gåtur anbefaler vi Mindeparken for foden af dronningens sommerresidens Marselisborg Slot. Et perfekt sted til en picnic eller en rask gåtur i haveanlæggene og blandt de kulturhistoriske elementer. Parken finder du 2 km. fra hotellet.