Forlænget Smuttur: 4 overnatninger med morgenmad – spar 20% på Comwell Køge Strand

  • Bo tre nætter og få den fjerde gratis
  • Morgenmad med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter
  • Sommerbobler: Gratis glas bobler ved solnedgang
From kr. 1.198,-
pr. person i delt dobbeltværelse

Friluft, Natur, Købstadsstemning

En sommerferie til Comwell Køge Strand byder på udendørsoplevlser og middelalderstemning. Fra det nyistandsatte strandhotel, er du altid tæt på Køge Bugts mange strande og storslåede natur. Og vi gør alt, for at du får en frisk sommerferie i det fri. Tag ud i det blå og oplev den fantastiske natur omkring Køge. Her kan du vandre ad bronzestien gennem et landskab prydet med gravhøje fra bronzealderen eller besøge den UNESCO-beskyttede Stevns Klint med sin dramatiske natur. Du kan også sno dig op ad Skovtårnets spiralformede arkitektur for at se naturen fra oven eller sætte snøren ud i Tryggevælde Å og læne dig tilbage, til der er bid. Hvis fangsten fejler, kan du fange en frokost på hotellets hyggelige restaurant med havudsigt eller på en af Køges mange caféer. Her er også rig mulighed for at shoppe, opleve den charmerende stemning i middelalderbyen eller nyde en sommeris i solen på Køge Marina. Og skulle du have brug for en større by, er København ikke langt væk. Din sommerferie ved Køge Strand venter dig, og det gør vi også.

Galleri

Oplevelser under åben himmel

NÆRMESTE STRAND
Den fineste hvide brede sandstrand finder du blot to minutters gang fra hotellet. Tag en forfriskende sommerdukkert eller nyd blot udsigten, duften af sommer og hav og mærk sandet mellem tæerne. Ved Køge Marina (lystbådehavn), 3 km fra hotellet, finder du det skønne havnebad, hvorfra du kan nyde livet ved vandet. 

NÆRMESTE ISBOD 
Er der noget bedre end en is på en varm dansk sommerdag? Blot 4 min. gang fra hotellet finder du det lokale ishus – en oplagt destination for en aftengåtur eller blot når du er is trængende. Er du lige som Christian, vores receptionist, til store is kan vi anbefale dig iskiosken Provianten på lystbådehavnen Køge Marina, hvor nok byens største is serveres. 

NÆRMESTE STRØG 
Køge Torv må være et af Danmarks hyggeligste og populæreste torve. Det brolagte torv og de små hyggelige shoppinggader er, med de gamle og charmerende huse som kulisse, oplagt til en strøgtur, hvor du vil opleve et hav af små hyggelige special butikker. Køge Torv finder du 1 km fra hotellet. 

NÆRMESTE GRØNNE OMRÅDE 
Solgårdsparken, som du finder kun 7 min. gang fra hotellet, er et besøg værd. Og vi kan på det varmeste anbefale en gåtur i den Botaniske Have, der er en del af parken. Her kan du se hundredvis af plantearter og blomster. Er du til skovens mere upolerede natur, skal du besøge bøgeskoven der er hotellets nabo. Her finder du masser af stier til gå- og cykelture. 

NÆRMESTE SEVÆRDIGHEDER 
Der findes mange seværdigheder i og omkring Køge. To af de mest kendte er Vallø Slotspark (3 km fra hotellet) og Gl. Kjoegegaard (2 km fra hotellet). Vores favorit er Køge Ås – en 3,2 km. historisk sti med 5 gravhøje fra bronzealderen. Et mere lokalt tip er at besøge Kjøge Mini By, som er hotellets nabo. Her kan du se en mini udgave af Køge by anno 1865. 

NÆRMESTE PICNIC STED 
Stranden, nabo skoven og plænen, der adskiller hotellet fra stranden, er oplagt til en picnic. Vi anbefaler dig at låne et tæppe, læg dig i græsset og slap af og nyd sommeren under åben himmel. Alternativt kan du nyde en sommerstund på vores terrasse med en god bog og udsigt til vandet.