rs21245_rs13776_9755_0f036f81c6d2fff-lpr

Smuttur: Overnatning med morgenbuffet – spar 20% på Comwell Korsør

  • Overnatning
  • Morgenbuffet med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter
  • Sommerdrink: Gratis glas Nohrlund økologisk cocktail ved solnedgang
Spar 20%

Spa, Natur, Golf

Et ophold på Comwell Korsør byder på vidunderligt wellness i charmerende omgivelser. Med Tårnborg Gods i forhaven og det bølgende Storebælt i nærheden, er der lagt op til ro og afslapning med manér. Og vi står altid klar til at byde dig velkommen, og sørge for at dit ophold bliver fyldt med fordybelse og forkælelse.

Mærk selv hvordan tiden bliver opløst fra et hot tub i vores udendørs spahave eller fra en plads i vores charmerende sauna med naturudsigt. Og vil du skrue nydelses-termostaten op på max, tilbyder vi en række kropsbehandlinger for både solo og par. Indeholder ønskeferien lidt mere aktivitet skal du heldigvis ikke langt.

Danmarks ældste 18-hullers golfbane ligger et golfsving fra hotellet, og ikke langt derfra finder du Korsør Nor – Danmarks største indvand, der indbyder til afslappende gåture omringet af natur, kvidrende fugle og sjælden flora. Om aftenen kan du nyde et glas sommerbobler på hotellets store udendørs terrasse, hvor vi også lejlighedsvis griller. 

Galleri

SOMMEROPLEVELSER I NATUREN NÆR HOTELLET

NÆRMESTE STRAND:
Korsør er omgivet af gode strande, men vi vil klart anbefale Musholm strand eller Ceres stranden. Musholm strand ligger 5 min. kørsel fra hotellet og er i øvrigt omgivet af den smukkeste natur. Stort bakket naturområde med heste og køer gående, og meget flot udsigt over Musholm-bugten. Ceres stranden er en dejlig, lang strand som ligger tæt ved bymidten i Korsør, og fra stranden har man en fantastisk udsigt til Storebælt og broen i horisonten. I øvrigt er Stillinge stand også en fantastisk dejlig lav vandet strand. Den ligger ca. 15 km. kørsel fra Comwell Korsør, og caféer og restauranter summer af liv, når solen står højt på himlen.

NÆRMESTE ISBOD:
Vi vil klart anbefale, at man kører en tur til Stillinge Strand ad kystvejen fra Korsør. Det er ca. 15 km. kørsel, og du kommer frem til det hyggeligste ishus, som hedder Cirkus Is, og ja, det er i en gammel cirkusvogn, at du køber din is. De har fx blåbær softice, og vi kan anbefale at prøve deres lakrids guf. Den smager virkelig godt!

NÆRMESTE STRØG:
Korsør by er ikke den største af sin slags, men vi vil klart anbefale dig at slentre en tur gennem byen. Tag til den gamle bydel i Fiskergade, hvor Sankt Pouls Kirke også ligger, og gå videre en tur til lystbådehavnen, hvor der ligger en god restaurant. Korsør Madmarked er bestemt et besøg værd, hvor du kan finde et stort udvalg af hjemmelavet, økologisk mad. Det er et skønt sted at spise frokost eller nyde en kaffe med kage, og vi anbefaler at du smager en af deres hjemmelavede kokosmakroner. Du kan også finde mange fine og hyggelige butikker i Korsør, fx den flotte dametøjsbutik Female Deluxe eller en tur ind hos Grønlund, som har alt i specialiteter til madlavning og yder desuden en sublim service.

NÆRMESTE GRØNNE OMRÅDE:
Comwell Korsør ligger i et meget naturskønt område, og hotellet har den flotteste golfklub og park i baghaven. Tårnborg-parken er et smukt sti system, som omkranser golfbanerne, og hvor du vil opleve en dejlig udsigt til Noret, som er en stor indersø, lige ved Korsør. Skal du en tur ind til Korsør by, kan du tage vejen gennem Byparken hele vejen ind til Korsør Centrum. Turen går igennem Halskov, hvor man går, hvor den tidligere jernbane kørte i gamle dage, da der var færgeoverfart til Nyborg.

NÆRMESTE SEVÆRDIGHEDER:
Der er flere interessante ting at se i Korsør by. Du kan besøge Isbådmuseet ved spidsen af Korsør Rev, og herfra kan du også gå en tur helt tæt på Storebæltsbroen. Man kan faktisk komme så tæt på det imponerende bygningsværk, at man kan røre den med den ene hånd.

Du kan finde masser af historie fra tidligere tider ved at besøge Korsør Fæstning, som er en gammel borg tæt på Korsør centrum. En tur til den gamle vikingeborg Trelleborg, som ligger ca. 10 km fra hotellet er bestemt også et besøg værd.

NÆRMESTE GOLFBANE
I hotellets baghave finder du Korsør Golfklub, der regnes for en af de smukkeste golfbaner på Sjælland. Du kan købe green fee i receptionen.