ccp_chef-table_restaurant

Smuttur Deluxe: Forkælelsesophold – spar 20% på Comwell Copenhagen Portside

  • Eftermiddagskaffe og hjemmebag
  • Velkomstbobler
  • Middag med 3 retter, sammensat af køkkenchefen
  • Sommerdrink: Gratis glas Nohrlund økologisk cocktail ved solnedgang
  • Overnatning
  • Morgenmadsbuffet, med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter
Spar 20%

SÆRLIGE SOMMERAKTIVITETER

Fra juni til og med august 2021 tilbyder vi særlige sommeraktiviteter for vores gæster.

Skattejagt
Vi har arrangereret en sjov skattejagt for vores yngste gæster. Det er gratis at deltage, og du kan deltage alle ugens dage, når det passer dig. Du får udleveret dit skattekort i receptionen.

AKTIVITETER OG NATUROPLEVELSER I OG OMKRING HOTELLET

En sommerferie med både hygge og urban stemning starter på vores nye hotel – Comwell Copenhagen Portside. Vi står klar til at byde dig velkommen til en stilet hoteloplevelse midt i Københavns nye og pulserende bydel, Nordhavn.

Træd udenfor og bliv ramt af den pulserende havnestemning. En blanding af internationale krydstogtsgæster og københavnere der nyder livet og den livlige stemning, ved vandet. Gå over til det konstant voksende Århusgadekvarter og oplev et russisk handelsselskab omdannet til designcafé, pop-up butikker, traditionelt håndlavet sushi, vinbarer og en nordisk restaurant på toppen af en gammel silo. Du kan endda få en nitrogen-is. Nice! Hop i en kajak og udforsk byen fra dens mange kanaler eller stig på metroen og sus til centrum på 8 minutter. Der er intet kvarter som dette i hele København.

Fra hotellet har du hurtigt adgang til alt, byen har at byde på. Mærk den hyggelige stemning i Latinerkvarteret, lad dig forføre af de mange gode shoppinggader og spis en ekstraordinær frokost på en af de prisvindende restauranter. Når den danske sommer viser sig fra sin bedste side, kan du tage et dyk i havnebadet få skridt fra hotellet eller tage Metroen ud til Amager Strand.

Galleri