Christian Fuhlendorff ''ÆRLIG TALT''

Ingen kommende spilletider

Lokation
Comwell KoldingSkovbrynet 16000 Kolding
Nummererede siddepladser
Ja
Arrangør
Comwell Kolding Teater og AllThingsLive
Udbyder
Billetten.dk
Middag inden showet

Til dette show tilbydes en showmenu i forbindelse med køb af billetter.

Christian Fuhlendorff ''Ærlig talt"

Om sit nye solo-show fortæller Christian Fuhlendorff:

"Født i 80’erne, flasket op på ''du-kan-blive-lige-hvad-du-vil!''-illusionen og krydret med et godt drys ''livet-handler-om-at-være-lykkelig'', gør jeg status over første halvdel af mit liv og tager hul på anden del. Tidspunktet kunne ikke være bedre. Jeg er for gammel til at være lykkelig-naiv og for ung til at være fuld af visdomsord. Jeg lever i en verden, jeg kender bedre dag for dag - men forstår mindre og mindre. Det er perfekt til komik!

Så hvis du har lyst til at høre en tyndfed, tyndhåret og tyndbelæst 40-årig familiefars pessimistiske perspektiv på tilværelsen, så er det nok det sjoveste og mest ærlige comedyshow, du kommer til at se i 2024."

Underholdning med middag

Synes du også, det lyder som perlerække af genkendelige eller humoristiske øjeblikke, så book en billet og se frem til en underholdende aften i Comwell Kolding Teater.

Når du køber billet, kan du tilvælge en showmenu i Comwell Hotel Kolding, lige ved siden af teateret.

Book billet

Gør oplevelsen endnu bedre

Kolding Teater drives af Comwell Hotel Kolding, og de to steder ligger under samme tag. Så har du booket billet til et event, kan du nemt forlænge oplevelsen med en middag, drink eller en overnatning på hotellet. Så er du fri for at skulle videre i bil eller tog og kan i stedet nyde hele aftenen i godt selskab.

I Restaurant Taste of Comwell tager vi godt imod jer inden showet. Her kan I nyde den tilhørende menu, bygget op om årstidens råvarer med udgangspunkt i bæredygtighed og økologiens verden.

Med eller uden overnatning

I forbindelse med Restaurant Taste of Comwell ligger vores hotelbar, som er et hyggeligt samlingspunkt både før og inden showet. Her kan I nyde dejlige drinks, øl, vin og ikke-alkoholiske drikke.

Herfra er det ingen sag at gå omkuld i de dejlige senge på hotelværelset – og stå op til en tur i poolen og en overdådig morgenbuffet i restauranten.