🇹undefined

🇹undefined

Claus Hempler koncert m. middag

Fredag 27. okt. 2023 - kl. 18:00 - 02:00

Lokation
SorøAbildvej 1004180Sorø
Nummererede siddepladser
Nej
Arrangør
Comwell Sorø
Udbyder
Ticketbutler
Indhold

3-retters middag og koncertbillet

Navnet er Hempler

Siden udgivelsen af ”Kufferten Fuld Af Mursten” i 2019 har Claus Hempler optrådt for fulde sale over hele landet. Dog var det allerede som helt ung, at Claus Hempler slog sit navn fast som sanger i det succesombruste band Fielfraz. Siden har han udgivet en håndfuld klart definerede soloplader, der gav ham ry som en af vores store, stildannende sangere og en musikernes musiker. Dog var det var som om, at denne voksne, etablerede sanger sprang ud som helt nyt navn med udgivelsen i 2019. For første gang nogensinde skrev han på dansk og det gav et helt nyt liv til musikken. Sange som ”Jeg Drømmer Om En Sang”, ”Op” og ”Navnet Er Hempler” streames og spilles stadigt flittigt på radioen.

Det er med udgangspunkt i de sange – og måske flere nye finder plads på sætlisten – at Hempler og band tager på turné i september.

I pakken får du en lækker 3-retters koncertmenu sammensat af vores køkkenchef og efter middagen starter koncerten med Claus Hempler.

Bemærk, at koncertpakken er forudbetalt og ikke kan annulleres. Pakken refunderes i tilfælde af flytning eller aflysning.

Værd at vide

Tilbuddet kan kun bookes på Comwell Sorø, fredag den 27. oktober2023. Der er kun et begrænset antal billetter til salg, og du kan ikke vælge pladser til koncerten. Du får tildelt en plads på dagen.

Koncertpakken er forudbetalt. Når du køber koncertpakken på Comwell Sorø, trækker vi beløbet med det samme på dit kreditkort. Købet kan ikke refunderes, og der kan ikke betales med Comwell Club-point eller gavekort. Ved en evt. aflysning fra arrangørens side, vil du naturligvis få dine penge retur.

Der kan ikke betales med hverken gavekort eller Comwell Club point til dette ophold.

Læs mere om vores annulleringsbetingelser for ophold.

Læs annulleringsbetingelserne
Unik kombination af koncert og lækkert ophold.

Nyd Claus Hemplers magiske stemme og musikalitet på tætteste hold. Vælg vores fantastiske koncertophold, hvor du både får koncert og et fantastisk ophold.

Inkl. overnatning
KoncertComwell Sorø

Claus Hempler VIP koncertophold

Med i opholdet er velkomstdrink, 3-retters middag med vinmenu, VIP pladser og meget mere.
Inkl. overnatning
KoncertComwell Sorø

Claus Hempler koncertophold

I opholdet får du Aperitif, 3-retters middag, kaffe/te, billetter, overnatning og morgenbuffet.