En aften med ... Simon Talbot, Eva Jin & Peter Werner

Lørdag 14. okt. 2023 - kl. 19:00

Dørene åbner kl. 18:00

Lokation
KoldingSkovbrynet 16000Kolding
Nummererede siddepladser
Ja
Arrangør
Comwell Kolding Teater og AllThingsLive
Udbyder
Billetten.dk

En aften med ... Talbot, Jin & Werner

I efteråret 2023 rammer Simon Talbot, Eva Jin og Peter Werner en håndfuld udvalgte byer med forrygende og alsidig comedy, når de tre komikere slår pjalterne sammen og hver især forkæler publikum med deres allerstærkeste materiale til ”En Aften Med...”

Kort om showets hovedpersoner

Simon Talbot
Med sin højenergiske og ultracharmerende stil har Simon Talbot over de seneste mange år etableret sig i den ultimative top af dansk comedy. Hans seneste onemanshow "Optur" fyldte sale landet over og satte blot en tyk streg under, at der er meget få komikere, der kan måle sig med den gæve jyde.
 
Eva Jin
Siden hun lynede ind i danskernes hjerter med sin geniale og originale optræden til Zulu Comedy Galla 2020, er det gået stærkt for den unge komiker. Hun har netop været aktuel i den seneste sæson af Stormester, medvirker fast i podcast-succesen "Undskyld vi roder", og har sågar også spillet hovedrollen i Zulu-serien "Klemt". Eva Jin er uden tvivl en comedystjerne in spe.
 
Peter Werner
Den talentfulde og ærlige sønderjyde er stormet frem, siden han i 2021 vandt DM i Stand-up, og karrierens hidtidige højdepunkt var en magtdemonstration i komisk talent, da han på Smukfests Bøgescene rev tusindvis af publikummer rundt i manegen med sine kontante og umiddelbare jokes, der i den grad gav genlyd i Bøgeskoven.

Book billet

Gør oplevelsen endnu bedre

Kolding Teater drives af Comwell Hotel Kolding, og de to steder ligger under samme tag. Så har du booket billet til et event, kan du nemt forlænge oplevelsen med en middag, drink eller en overnatning på hotellet. Så er du fri for at skulle videre i bil eller tog og kan i stedet nyde hele aftenen i godt selskab.

I Restaurant Taste of Comwell tager vi godt imod jer inden showet. Her kan I nyde en menu, eller en enkelt ret, bygget op om årstidens råvarer med udgangspunkt i bæredygtighed og økologiens verden.
Vi anbefaler, at I booker bord i forvejen – og fortæl os gerne, at I skal videre i teatret. Så kan vi nemlig sørge for, at I får serveret maden i tide og ikke skal haste fra bordet.

OBS: Enkelte shows på Comwell Kolding Teater tilbyder en særlig show-middag som tilkøb, når du booker billetten.

Med eller uden overnatning

I forbindelse med Restaurant Taste of Comwell ligger vores hotelbar, som er et hyggeligt samlingspunkt både før og inden showet. Her kan I nyde dejlige drinks, øl, vin og ikke-alkoholiske drikke.

Herfra er det ingen sag at gå omkuld i de dejlige senge på hotelværelset – og stå op til en tur i poolen og en overdådig morgenbuffet i restauranten.