Jazzkoncert m. Sinne Eeg & Jacob Christoffersen duo - Udsolgt

Ingen kommende spilletider

Lokation
SorøAbildvej 1004180Sorø
Nummererede siddepladser
Nej
Arrangør
Comwell Sorø
Udbyder
Ticketbutler
Indhold

3-retters middag og koncertbilletter

Sommeraften med jazz og 3-retters middag

Sinne Eeg & Jacob Christoffersen duo, Jazzkoncert på Comwell Sorø – torsdag den 27. juli 2023.

Lad jazzens rytmer og sommerens varme omfavne dig denne skønne sommeraften i juli. Kom og oplev den talentfulde Sinne Eeg & Jacob Christoffersen duo, når de gæster Comwell Sorø og giver en smuk, uforglemmelig jazzkoncert. På aftenen vil du desuden blive forkælet med en lækker 3-retters middag, hvor vores køkkenchef har sammensat den skønneste sommer menu til denne musikalske, danske sommeraften.

Den internationalt anerkendte Sinne Eeg er blandt Skandinaviens største jazzvokalister. Overalt hvor den danske sangstjerne optræder, fascineres publikum af hendes smukke klang, stærke presens og eminente scatsang. Hun har modtaget adskillige anerkendelser, og sunget med amerikanske jazzikoner som Larry Goldings samt optrådt på flere legendariske jazzklubber som Green Mill i Chicago, CoKon Club i Tokyo og Birdland i New York.

Jacob Christoffersen har været Sinnes faste pianist siden 2009 og turneret med hende over hele verden, især i USA, Japan og Europa. Den prisvindende tangentvirtuos har hele paletten, og ikke overraskende er den charmerende dansker en af Skandinaviens mest efterspurgte pianister.

Efter utallige koncerter over hele verden har Sinne Eeg & Jacob Christoffersen Duo nået et bemærkelsesværdigt højt præstationsniveau med en næsten telepatisk, intern forståelse. En koncert med Eeg & Christoffersen er din chance for at komme helt tæt på to eminente jazzmusikere og opleve en smuk blanding af jazzstandarder og Sinne Eeg´s egne kompositioner.

Kom med til en sommeraften fyldt med jazz og lækker mad, når Sinne Eeg & Jacob Christoffersen duo giver Jazzkoncert på Comwell Sorø, torsdag den 27. juli 2023.

Pris: Kr. 499,- pr. person

Værd at vide

Kl. 18:00 - Middag

Kl. 21:00 - Koncerten starter

Kl.22:45 - Godnat og tak for i aften

Der kan ikke betales med hverken gavekort eller Comwell Club point til dette ophold.

Læs mere om vores annulleringsbetingelser for ophold.

Læs annulleringsbetingelser