Sko/Torp koncert m. middag

Fredag 17. nov. 2023 - kl. 18:00 - 02:00

Lokation
SorøAbildvej 1004180Sorø
Nummererede siddepladser
Nej
Arrangør
Comwell Sorø
Udbyder
Ticketbutler
Indhold

3-retters middag og koncertbilletter

Sko/Torp koncertpakke på Comwell Sorø

Hårdt arbejde, en særlig stamina og navnlig respekt for sit publikum er hemmeligheden bag et langt og succesrigt liv på landevejen, for det kræver en del at være et af landets mest turnerende bands gennem de sidste mange år.

Sko/Torp var et af 1990’ernes absolutte største danske orkestre – blandt andet fordi radioerne ikke kunne slippe orkestrets vellyd. Det, det hele handler om for Sko/Torp, er det organiske og gennemarbejdede. Derfor er debutens sange uopslidelige og står lige så flot i dag som dengang. “Get Ready”, "Loser’s Game “og ikke mindst titelsangen “On A Long Lonely Night” er skrevet ind i den danske musikhistorie, og Sko/Torp har aldrig haft problemer med at spille dem eller nogle andre af deres mange gamle hits, for som Søren Sko siger: ”Vi elsker sangene, de er en del af vores bagage, og publikum vil gerne høre dem, så selvfølgelig spiller vi dem”

Netop den respekt for publikums ønsker er meget sigende for Sko/Torp. De vil gerne glæde deres mange fans ved at spille de gamle sange, men det er lige så vigtigt for dem at vise, at de er i evig bevægelse ved at præsentere noget nyt - sange som er indspillet sideløbende med den omfattende turnévirksomhed.

I efteråret 2023 tager Sko/Torp på turné med fuldt band, hvor de vil selvfølgelig spiller alle de elskede klassikere. Men de vil også præsentere publikum for nye, spændende kompositioner, der forventes udgivet i løbet af ´23.

I pakken får du en lækker 3-retters koncertmenu sammensat af vores køkkenchef og efter middagen starter koncerten med Sko/Torp. Koncerten er fredag den 17. november 2023.

Bemærk, at koncertpakken er forudbetalt og ikke kan annulleres. Pakken refunderes i tilfælde af flytning eller aflysning.

Værd at vide

Tilbuddet kan kun bookes på Comwell Sorø, fredag den 17. november 2023. Der er kun et begrænset antal billetter til salg, og du kan ikke vælge pladser til koncerten. Du får tildelt en plads på dagen.

Koncertpakken er forudbetalt. Når du køber koncertpakken på Comwell Sorø, trækker vi beløbet med det samme på dit kreditkort. Købet kan ikke refunderes, og der kan ikke betales med Comwell Club-point eller gavekort. Ved en evt. aflysning fra arrangørens side, vil du naturligvis få dine penge retur.

Der kan ikke betales med hverken gavekort eller Comwell Club point til dette ophold.

Læs mere om vores annulleringsbetingelser for ophold.

Læs annulleringsbetingelser
Uforglemmeligt koncertophold med Sko/Torp

Nyd Sko/Torp koncerten med stil og forkælelse! Vælg et af vores to koncertophold inkl. billet til Sko/Torp koncerten.

Inkl. overnatning
KoncertComwell Sorø

Sko/Torp VIP koncertophold

I VIP opholdet får du velkomstdrink, 3-retters middag med vinmenu, kaffe/te og sødt, overnatning og meget mere.
Inkl. overnatning
KoncertComwell Sorø

Sko/Torp koncertophold

I opholdet får du aperitif, 3-retters middag, kaffe/te, billetter, overnatning og morgenbuffet.