Torben Chris "Galning"

Onsdag 06. mar. 2024 - kl. 19:00

Lokation
Comwell KoldingSkovbrynet 16000 Kolding
Nummererede siddepladser
Ja
Arrangør
Comwell Kolding Teater & All Things Live
Udbyder
Billetten.dk

Er den helt gal?

GALning er titlen på Torben Chris' kommende stand-up soloshow, som All Things Live turnéer med i foråret 2024. Showet følger dermed op på Torben Chris' seneste succesrige one man show ''Torben Chris' ABC'' fra 2019.

Hvad titlen ellers dækker over, vil du blive klogere på. Men du med garanti se frem til en sjov aften i underholdende selskab.

Book billet

Gør oplevelsen endnu bedre

Kolding Teater drives af Comwell Hotel Kolding, og de to steder ligger under samme tag. Så har du booket billet til et event, kan du nemt forlænge oplevelsen med en middag, drink eller en overnatning på hotellet. Så er du fri for at skulle videre i bil eller tog og kan i stedet nyde hele aftenen i godt selskab.

I Restaurant Taste of Comwell tager vi godt imod jer inden showet. Her kan I nyde en menu, eller en enkelt ret, bygget op om årstidens råvarer med udgangspunkt i bæredygtighed og økologiens verden.
Vi anbefaler, at I booker bord i forvejen – og fortæl os gerne, at I skal videre i teatret. Så kan vi nemlig sørge for, at I får serveret maden i tide og ikke skal haste fra bordet.

OBS: Enkelte shows på Comwell Kolding Teater tilbyder en særlig show-middag som tilkøb, når du booker billetten.

Med eller uden overnatning

I forbindelse med Restaurant Taste of Comwell ligger vores hotelbar, som er et hyggeligt samlingspunkt både før og inden showet. Her kan I nyde dejlige drinks, øl, vin og ikke-alkoholiske drikke.

Herfra er det ingen sag at gå omkuld i de dejlige senge på hotelværelset – og stå op til en tur i poolen og en overdådig morgenbuffet i restauranten.