Tjek ind og pust ud

Brug for et pusterum? Tryk på efterårs Escape

Hæsblæsende hverdage bør komme med stormvarsel. Men måske kan en pauseknap gøre det? Tryk på efterårets Escape-knap og tjek ind til et weekendophold eller en efterårsferie på et af vores 15 skønne, bæredygtige hoteller. Og tag så ud og nyd oktober-suset.

Alle har brug for en tur i opladeren i ny og næ. Og uanset, hvilket ophold du vælger, er Comwells populære morgenmadsbuffet med bl.a. lokale specialiteter altid inkluderet. Plug in og lad op. Vi har sågar en ladestander til din bil.

Tag en overnatning med morgenmad og få dobbelt op på club-point eller nyd en miniferie med lækker 3-retters menu med hele 15% rabat. Se gældende ankomstdage på det pågældende tilbud. Når du booker dit ophold, vil du blive bedt om at logge ind med dit club-medlemskab.

Som medlem af Comwell Club nyder du bl.a. godt af særligt gode priser på ophold og overnatninger og får bonuspoint, hver gang du bor på et af vores hoteller. Og er du endnu ikke medlem, kan du blive det her. Det er helt gratis.

rs25684_comwell_fall_raisfoto_5316-lpr

Overnatning med morgenmad

Få dobbelt op på club-point, når du booker dette ophold.

Slap af og nyd det danske efterår med et hyggeligt hotelophold inkl. morgenbuffet tæt på den smukke danske natur eller storbyens pulserende liv. Opholdet inkluderer en overnatning og skøn morgenbuffet. Tilbuddet gælder for ophold med ankomst alle fredage, lørdage og søndage i oktober og i hele uge 42.

Og er du endnu ikke medlem, kan du blive det her. Det er helt gratis.

rs22379_rs16155_13019_721a13f07eeb7f6-lpr

15% rabat på Miniferie med 3-retters middag

Få 15% rabat på dette ophold, som Comwell Club medlem.

Tid til at trække stikket med et lækkert ophold med to overnatninger, hvor vi står for maden. Pust ud med en miniferie, hvor du begge dage kan nyde en 3-retters middag eller buffet, sammensat af vores køkkenchef. Og vågn hver morgen til morgenmad og friskbrygget kaffe. Tilbuddet gælder for ophold med ankomst alle fredage og lørdage i oktober og mandag til lørdag i uge 42.

Og er du endnu ikke medlem, kan du blive det her. Det er helt gratis.  

rs20082_rs18406_kongebrogaarden-vaerelse-1256-lpr

Find inspiration til efteråret

Træk vejret. Heeeelt ned i storetåen. Og find ro til to- eller fler’somhed. Til nærvær, forkælelse og hygge. Ja, simpelthen bare til fortjent pusterum. Vi har gjort det nemt for dig og samlet en masse skønne oplevelser, som kan inspirere dig til et skønt efterår.

15 hoteller i Danmark

Tilmeld dig Comwell Club og få rabat

25 point i tilmeldingsbonus, når du opretter dig som medlem.

5% i bonuspoint af din samlede regning, når du overnatter og holder fest

NYHED! Optjening af bonusnat når du overnatter 8 gange

Hver måned udlodder vi to gavekort til nye og overnattende medlemmer.