Bliv inspireret til oplevelser i efteråret

Find inspiration til efteråret

Bliv bidt og vejrbidt af naturen omkring os, for den er altså ret vild! Kuperet, lyngklædt hedelandskab og Rold (og Trold-) skov, vidunderligt vildnis og vinmark. Eller bakker, bugt, hav og dyrehave. Og uanset, hvor du kigger hen, er ’oktober-festen’ derude en fuldkommen fantastisk farvelade!

Og lyder det alt for ’alene i vildmarken’ til dig, kan du i stedet lade begejstringen gå i sync med storbyens altid bankende puls på et af vores centrale by- og boutiquehoteller med smagfuldt indrettede pusterum, bl.a. med HAY og danske designklassikere.

Oplev brokvarterernes rå, rustikke charme, skønne små specialbutikker, storslåede udstillinger og vild arkitektur. Og hold pit stop undervejs på en cafe eller vinbar og sid så dér og sug til dig af hele det herligt myldrende virvar, der suser forbi i forbifarten.

Pak gearet og kom helt ned i gear, f.eks. med et lækkert forkælelsesophold med middag på et af vores særligt madglade hoteller. Og smag, hvad kogekunst med en knivspids tryllestøv kan gøre. Eller hop ud i et spa-ophold og hop i hot tub og Brechelbath og få skuldrene ned, hvor de hører hjemme.

SøndagsSpa

spa-wellness-nordsjaelland-kobenhavn-8005
Forlæng weekendfølelsen

Søndags spaophold

Forlæng weekendfølelsen med et SøndagsSpa ophold på Comwell Borupgaard eller Comwells Kellers Park.   

Sparetreat

_hotel-comwell-borupgaard-spaophold-wellness-1534
Forkælelse og velvære

Forlænget spaophold

Velkommen til et 3 dages spaophold på Comwell Borupgaard eller Comwell Kellers Park, hvor forkælelse og velvære er i fokus.

SpaDelight

rs24447_comwell_raisfoto_cbo_spa
Forkæl krop og sjæl

Spaophold med middag

Kryb i badekåben og nyd et spaophold som forkæler både krop og sjæl.

Forkælelsesophold

skaldyrsaften-event-restaurant-nordsjaelland-helsingor-3012
Nyd lidt ekstra forkælelse

Gourmetophold med forkælelse

Med Comwells Forkælelsesophold ville du ønske at døgnet aldrig slutter. Træk stikket, pust ud. Og gå all-in på forkælelse!

Solaris-ophold

hotel-comwell-soroe-120
Så er der serveret

Gourmetophold med 5-retters middag

Nyd et dejligt Solaris-ophold med bl.a. 5-retters middag, vin af Solarisdruerne og sødt. Og vågn op til en skøn morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.

Kongeophold

-kongebrogaarden-vinsmagning-88417
Oplevelse i særklasse

Gourmetophold med en kongemiddag

Få et afbræk fra hverdagen, når Comwell Kongebrogaarden åbner dørene for et fantastisk Kongeophold. Nyd den hyggelige stemning, god mad og vin i smukke omgivelser.

Koncertophold

rasmus_walter_2020_a10i38761
Fredag den 21. oktober

Rasmus Walter på Comwell Kolding

Lad dig rive med at stemningen, når Rasmus Walter synger "Endeløs" eller "Verden i stå". Og vi står klar til at give dig en helt særlig Walter-oplevelse med bl.a. velkomstdrink, koncertmenu og overnatning.

Koncertpakke

Intimkoncert med Claus Hempler på Portside
Fredag den 18. november

Claus Hempler på Comwell Copenhagen Portside

Poetisk, mørk, ømt og fabulerende synger Hempler, så det er svært ikke at lade sig rive med. Med koncertpakken byder vi på velkomstdrink, 3-retters menu, koncert og en Nohrlund drink til koncerten.

Koncertophold

liga_comwell_soro
Fredag den 28. oktober

L.I.G.A. på Comwell Sorø

Med gode rytmer og tårnhøjt humør, bliver det bliver en fest af dimensioner, når L.I.G.A besøger Comwell Sorø. Med vores koncertophold er du klar til en storslået koncertoplevelse med bl.a. aperitif, middag og overnatning.