Tjek ud af hverdagen... og tjek ind til fuld forkælelse

Kom en tur i opladeren

Brrrr. Lad de iskolde batterier op og få gnisten tilbage med et døgns frydefuld forkælelse lidt væk fra det hele.

I Comwells vinterlandskab finder du 15 helt vidunderligt skønne hoteler som hver og én byder velkommen med tocifret hjertevarme. Og alle de underværker ’en tur i opladeren’ gør! De pragtfulde omgivelser indbyder til gåtur, cykeltur, løbetur, litteratur, kultur, shoppetur og helt sikkert optur, uanset temperament.

Kom indenfor og få varmen! Spar 20% hver weekend i februar og hele uge 7 og 8 på vores to populære ophold: Overnatning inkl. morgenbuffet eller forkælelsesophold.

Vil du se flere tilbud, kan du se alle tilbud her

Husk, at du som Comwell Club-medlem bl.a. kommer først til en række eftertragtede tilbud og rabatter. Er du endnu ikke medlem, tager det blot to minutter her.

morgenmad på sengen

Forkælelsesophold

Spar 20% på ophold med hjemmebag, ’champagnebrus’ og middag. Tilbuddet gælder i weekender i februar og hele uge 7 og 8.

rs24427_comwell_raisfoto_4037-lpr

Overnatning med morgenbuffet

Bare en enkelt overnatning gør underværker! Du sparer tilmed 20%. Tilbuddet gælder i weekender i februar og hele uge 7 og 8.

spa-wellness-nordsjaelland-kobenhavn-8008

SpaDelight

Forkælelse og afslapning er nøgleordene, når du er på spaophold på et af vores to spahoteller i Danmark, Comwell Borupgaard og Comwell Kellers Park.

_hotel-overnatning-hotelvaerelse-borupgaard-0015

Vinter-wonderland

Hvad skal du i din vinterferie? Vi har gjort det nemt! Swipe dig gennem vores vinter-wonderland af skønne oplevelser, og find ud af om du skal nyde de 38 grader i hot tubben, på storvildtsjagt i junglen af gode tilbud i storbyerne, smage på vores kokkes madglæde eller noget helt andet.

Spar 20%

CCP_Exterior
København

Comwell Copenhagen Portside

En vinterferie med både hygge og urban stemning starter på vores nye hotel – Comwell Copenhagen Portside. Vi står klar til at byde dig velkommen til en stilet hoteloplevelse midt i Københavns nye og pulserende bydel, Nordhavn.    

Spar 20%

chc_standardvaerelse5
Fyn

Comwell H.C. Andersen Odense

En eventyrlig storbyferie starter på Comwell H.C. Andersen Odense. Oplevelser for store og små venter på at blive udforsket omkring hotellets centrale placering i byen. Og vi står altid klar til at gøre dit ophold lidt mere eventyrlig.  

Spar 20%

comwell-hotel-rebild-bakker-083
Nordjylland

Comwell Rebild Bakker

En vinterferie på Comwell Rebild Bakker betyder fart over feltet i den nordjyske natur. Med Rold Skov og Rebild Bakker i baghaven er der aldrig langt til aktive sommeroplevelser for både store og små. Og vi står altid klar til at hjælp med at gøre din ferie lige så tempofyldt, som du ønsker.    

Spar 20%

comwell-soro
Midtsjælland

Comwell Sorø

Et ophold på Comwell Sorø betyder nærvær og ro blandt Sjællands smukke natur. Det charmerende hotel med Danmarks største stråtækte tag og egen vinmark er et hyggeligt åndehul i en travl hverdag. Og vi står klar til at modtage dig, og gøre dit hotelophold afslappet og behagelig. Landskabet omkring hotellet indbyder til gåture og nærvær.    

Spar 20%

Comwell Klarskovgaard_Facade aften
Vestsjælland

Comwell Klarskovgaard

Midt i landet, i den skønne, uspolerede natur ved Korsør Lystskov, ligger Comwell Klarskovgaard. Hotellet er en arkitektonisk og prisbelønnet perle, der emmer af atmosfære. Udsigten fra hotellet er fantastisk med eng, skov og Storebælt lige uden for døren.  

Spar 20%

hotel-comwell-middelfart-rooms-BDmi-middelfart-235
Fyn

Comwell Middelfart

Et sommerophold på Comwell Middelfart er det perfekte mix af natur, kultur, by, strand og gode feriestunder. Med en placering midt i Danmark, ligger alle ferieoplevelser for fødderne hos både store og små. Og vi står altid klar til gøre din ferie lige så hyggelig, som du ønsker.    

Spar 20%

Comwell Aarhus
Østjylland

Comwell Aarhus

En ferie med både hygge og urban stemning starter på Comwell Aarhus. Vi står klar til at byde dig velkommen til en stilet hoteloplevelse med byens bedste udsigt over havnen, skoven og stranden. Fra hotellet har du hurtigt adgang til alt, byen har at byde på.     

Spar 20%

_hotel-koege-vaerelse-004
Østsjælland

Comwell Køge Strand

Et ophold på Comwell Køge Strand byder på spændende oplevelser og middelalderstemning. Fra det nyistandsatte strandhotel, er du altid tæt på Køge Bugts mange strande og storslåede natur. Og vi gør alt, for at du får en dejlig vinterferie hvad enten du er til inden- eller udendørs aktiviteter.

Spar 20%

comwell-hotel-hvide-hus-aalborg-restaurant-008
Nordjylland

Comwell Hvide Hus Aalborg

Et vinterferieophold på Comwell Aalborg byder på storbystemning med nordjysk charme. Den gamle arbejderby er blevet forvandlet til et kultur- og shopping centrum med hyggelige små gader og gode spisesteder    

Spar 20%

_hotel-roskilde-restaurant-mad-173
Midtsjælland

Comwell Roskilde

En vinterferie på Comwell Roskilde byder på Danmarkshistorie, der strækker tilbage til istiden. Med masser af kulturelle oplevelser nær hotellet ved fjorden, kommer gejsten hurtigt frem i store og små. Og vi står altid klar til at give dig en historisk god vinterferie.    

Spar 20%

pool
Sydjylland

Comwell Kolding

En vinterferie for store og små starter på Comwell Kolding. Vi står klar til at byde dig inden for i vores nyrenoverede hotel med international stemning og moderne omgivelser. Med kort afstand til Kolding centrum, kan du hurtigt mærke den hyggelige stemning fra byen ved fjorden.    

Spar 20%

comwell-holte-_STho-1
Nordsjælland

Comwell Holte

En vinterferie på Comwell Holte betyder kulturelle oplevelser i idyllisk natur. Fra hotellets hyggelige placering i Nordsjælland, er du aldrig langt fra museer, slotte og storslået natur. Og vi står altid klar til at gøre din ferie helt ideel.        

Spar 20%

spa-wellness-nordsjaelland-kobenhavn-8001
Nordsjælland

Comwell Borupgaard

Comwell Borupgaard inbyder til afslappende nærvær og fordybelse. Den charmerende tidligere herregård danner ramme for sanselige oplevelser, og giver dig et frirum, hvor tiden svinder hen. For vi tager os godt af dig, fra øjeblikket du træder ind ad døren og sørger for at dit ophold bliver særligt godt.  

Spar 20%

_hotel-spa-kellers-park-vejle-1012
Sydjylland

Comwell Kellers Park

En overnatning på Comwell Kellers Park betyder luksuriøs forkælelse i historiske omgivelser. Hotellets hvidkalkede palæbygninger fra 1900-tallet ligger smukt omgivet af grøn natur og blå fjord. Du vil hurtigt opleve, hvorfor hotellet blev kåret som Jyllands bedste.

Spar 20%

_hotel-kongebrogaarden-udsigt-til-vandet-194
Fyn

Comwell Kongebrogaarden

Fyn er fin, men særligt lige dér, hvor vores nyistandsatte Comwell Kongebrogaarden spejler sig i Lillebælt. Blandt de høje træer, kyster og rullende bølger byder vi indenfor til afslapning i vandkanten blandt store grønne bøgeskove. Med en tidligere kåring som Danmarks bedste luksushotel, står vi klar til at give dig en oplevelse i særklasse.

comwell aarhus, tjek ind, check in, ankomst, forretningsfolk, business

Optjen point og bonusnat

Uanset om du bor på et af vores hoteller flere gange om måneden i forbindelse med dit job, eller om du nyder et ophold et par gange om året, så er et medlemskab hos Comwell Club en fordel.  

rs24561_comwell_odense_raisfoto_3760-fit

I trygge hænder

Vi ved at planerne kan ændre sig hurtigt, og derfor tilbyder vi fleksible annulleringsbetingelser.