Tjek ud af hverdagen... og tjek ind til fuld forkælelse

Slip hverdagen for en stund

Find tid til hygge og samvær. Tjek ind til et weekendophold eller en vinterferie på et af vores skønne danske hoteller. Tag en tur i bakkerne. Tag til bælt eller bugt og bliv blæst godt igennem af den friske vinterluft. Eller oplev storbyens liv og vilde sus. Og uanset, hvilket ophold du vælger, er vi klar til at byde dig velkommen.

Spar hele 20% med ankomst alle weekender i februar og i hele uge 7 og 8 på vores to populære ophold: Overnatning inkl. morgenbuffet eller forkælelsesophold. Tilbuddene er eksklusivt til Comwell Club.

Når du booker dit ophold, vil du blive bedt om at logge ind med dit club-medlemskab. Kan du ikke huske dit login til Comwell Club, kan du klikke på 'Glemt din adgangkode?', og nulstille din adgangskode.

Er du ikke allerede medlem af Comwell Club? Så kan du blive det her og få adgang til bl.a. vinterferie-tilbuddene. Det koster ingenting – til gengæld får du altid et WOW af fordele!

ccp_restaurant

Forkælelsesophold

Spar 20% på vores Forkælelsesophold, som Comwell Club medlem. Vinterferie-tilbuddet gælder på udvalgte Comwell hoteller i Danmark, og med ankomst alle weekender i februar samt i hele uge 7 og 8.

Tilbuddet gælder til og med den 26. februar 2023. Bemærk at antallet af vinterferie-tilbud er begrænset pr. hotel. Der kan derfor forekomme hoteller eller dage, som ikke er tilgængelige med det pågældende tilbud.

_hotel-kellers-park-vaerelse-room-overnatning-001

Overnatning med morgenbuffet

Spar 20% på Overnatning med morgenmad, som Comwell Club medlem. Vinterferie-tilbuddet gælder på alle Comwell hoteller i Danmark, og med ankomst alle weekender i februar samt i hele uge 7 og 8.

Tilbuddet gælder til og med den 26. februar 2023. Bemærk at antallet af vinterferie-tilbud er begrænset pr. hotel. Der kan derfor forekomme hoteller eller dage, som ikke er tilgængelige med det pågældende tilbud.

Maskebal

maskebal
Comwell Sorø

Maskebal

Træd indenfor i de skønne Holberg/Ingemann festsale til et uforglemmeligt maskebal på Comwell Sorø. En aften fyldt med festlige indslag skabt ud fra 1700-tallets etikette, og med herlige overraskelser, lækker 3-retters menu og fest til langt ud på natten. Maskeballet afholdes fredag den 30. juni 2023.

Revyophold

holdfoto_ulogo
Comwell Holte

Cirkusrevy inkl. ophold

Træd ind i det historiske grønne telt og oplev årets cirkusrevy efter en fantastisk 2-retters middag på Comwell Holte. Transporten til Dyrehavsbakken sørger vi for, og når grinene har lagt sig, går turen tilbage til hotellet igen. Find derefter vej til et af vores skønne værelser, og vågn op til vores store morgenbuffet. 

Musicalophold

Musicalen Margrethe på Comwell H.C. Andersen Odense
Comwell H.C. Andersen Odense

Musicalen Margrethe

I en musikalsk mosaik fortælles Dronningens livshistorie på helt nye måder i denne jubilæumsforestilling. Med nykomponeret musik og spektakulær scenekunst følger forestillingen regentens 50 år på den danske trone. Kan opleves den 18. og 19. august.

Golfophold

rs13591_8831_golf
Comwell Køge Strand, Holte og Sorø

Golfophold m. green fee

Riv en dag ud af kalenderen og tag på golfophold med green fee, 2-retters middag af sæsonens råvarer, overnatning og morgenbuffet. Spil på nogle af Danmarks bedste baner og nyd en lille pause fra den travle hverdag på Comwell Køge Strand, Holte og Sorø.

Standup-pakke

anden-30-03-20221692-r2_srgb_high_test2
Comwell Copenhagen Portside

Anders Matthesen show

Anders Matthesen er tilbage med spritny stand-up med en vidunderlig blanding af emner, hvor den røde tråd er masser af jokes og store grin. Showet kan opleves på Portside og er inkl. middag. Oplev showet den 26. marts eller 23. april.

Koncertophold

zididada
Comwell Sorø

Zididada koncertophold

Siden starten af ’99 har Evig Sol hængt som et mantra over bandet, hvor fest, glæde og vellyd altid har været deres foretrukne udtryk. Men med et bagkatalog på snart 8 albums, er der efterhånden lidt af hvert på paletten, når de giver livekoncert. Zididada kan opleves på Comwell Sorø den 24. marts.