Unikke madoplevelser - bragt ud eller nydt hos os

Vores køkken er en fast del af dit arrangement

Vores moderne og innovative køkken brænder for sanselig gastronomi. Vi elsker at kæle for detaljerne og eksperimentere med nye og klassiske retter. Vi har både buffet og tallerkenservering, som vi kan kombinere alt efter aftale. 

Når vi serverer buffet, kommer de enkelte retter gerne i små portionsskåle. Udgangspunktet er, at der serveres mange forskellige delikatesser og retter, som tilgodeser alle gæster. Ved selskaber tilrettes maden og serveringen det enkelte arrangement, men som udgangspunkt er det tallerkenservice.

Tilpas menuen med de fleksible muligheder

Med stedets fleksible indretningsmuligheder er der plads til at lave et anderledes og indbydende set-up. Både hvad angår velkomst, middag og bar. I gården har vi bl.a. mulighed for at arrangere streetfood og grille. Uanset hvilken type forplejning, du ønsker til dit arrangement, står vores professionelle køkken klar til at levere det. Når der skal holdes stort bryllup eller firmafest, sørger vi selvfølgelig for den fulde pakke:

  • Velkomstdrink og snacks/appetitvækkere
  • 3-retters menu, husets vine, øl og vand under middagen
  • Kaffe/the og sødt samt fri bar efter middagen med husets vine, øl og vand samt long drinks
  • Natmad. 

Menuer til møder og konferencer

Vi står også for den simple forplejning eller frokost til dit forretningsmøde, konference eller kongres. Vælg f.eks “den bedre mødepakke” der indeholder: 

  • Det store morgenbord 
  • Kaffe og the samt isvand under hele mødet
  • Stor frokostbuffet med sodavand
  • Eftermiddags sødt. 

Vin for enhver smag

Vi har altid mange dejlige flasker vin på lager, og vi har altid vine i alle priskategorier. Vi kører dog ikke med et fuldstændig fast vinkort, da vi handler ind efter udbud/efterspørgsel. Både årstid og menusammensætning er afgørende for, hvilke vine vi vælger at servere og tilbyde. 

Mad ud af huset - upscale catering leveret til døren

I Centralværkstedet har vi med ”Mad ud af huset” - et nyudviklet koncept, hvor vi bringer køkkenets høje niveau ud til dit arrangement.

Vi tilbyder mad ud af huset til private fester, firmaarrangementer, receptioner, house-warmings og andre begivenheder, der giver anledning til fejring. Der tilbydes to former for buffeter; tapas og husets specialitet – miniatures (nyfortolkning af den klassiske, franske kanapé). Desuden kan der bestilles søde fristelser.
Vi er et fleksibelt og kreativt hus, som altid gerne indgår i dialog om netop jeres arrangement.

Kontakt os for mere information. 

Levering, service og medarbejdere (i Aarhus) – kr. 300,- inkl. moms. 

Brugt service returneres den førstkommende hverdag eller efter aftale. Afhentning af brugt service kan bestilles mod betaling af et tillæg på kr. 295,- pr. medarbejder / pr. time inkl. moms.