4.2 / 5

Fra historisk jernbaneværksted til unikt oplevelseshus

Udnyt de unikke rammer i det flot istandsatte gamle Jernbaneværksted til møder, events, fest eller kick-offs.

Et væld af muligheder i historiske rammer

Centralværkstedet og Smedien minder om gamle, engelske auktionshaller. Her møder historiens vingesus den moderne verden. Stedet er på en gang råt og urbant men emmer af charme. Som gæst glemmer du hurtigt, at du står midt i centrum af byen.

Centralværkstedet og Smedien er placeret lige i centrum af Aarhus og er nabo til Comwell Aarhus, Bruuns Galleri og Aarhus Banegård. Der er altså kun meget få meter at gå for møde- og konferencedeltagere, der benytter offentlig transport, og på Comwell Aarhus tilbyder vi naturligvis gode overnatningsmuligheder.

Kom med indenfor på Centralværkstedet og Smedien

_centralvaerkstedet-smedien-fest-selskaber-bryllup-5005

Faciliteter

  • Stor gårdhave 
  • Plads til op mod 900 personer
  • Moderne AV-udstyr
  • Mad i særklasse
  • Velegnet til store forsamlinger, udstillinger og firmafester
  • Mulighed for opbygning af loungeområde 
  • Stuk og højt til loftet 
  • Frit udsyn til åbent anretterkøkken
_centralvaerkstedet-aarhus-053-1539087463

Møde og konferencer

Centralværkstedet er et urbant møde-, konference og selskabssted, der også inviterer til de helt store events – enten for en dag eller over længere tid. Kort sagt et oplevelseshus. Stedet har bibeholdt den rå stemning fra de gamle værkstedsbygninger, så rummet adskiller sig fra andre store og gængse konferencecentre.

Centralværkstedet har plads til 900 i biografopstilling og 150 i Smedien. Men begge steders fleksible muligheder gør det muligt at afskærme efter behov, så der opnås uanede muligheder og intimitet. Stedet har stort lysindfald og udgang til lukket gårdhave.

centralvaerkstedet-0010

Fester og selskaber

Ønsker du at holde jeres bryllup, reception, julefrokost, fest eller firmaarrangement i charmerende, elegante og historiske rammer, så er Centralværkstedet eller Smedien det rette sted. Hos os er det vigtigt, at du og dine gæster føler jer godt tilpas og får en totaloplevelse udover det sædvanlige.

Vi planlægger det enkelte selskab sammen med jer, så ønsker, behov og drømme bliver opfyldt. Den gastronomiske oplevelse sammensættes sammen med én af vores dygtige kokke, der altid er klar med smagfulde forslag og inspiration.

_centralvaerkstedet-aarhus-010

Messer og udstillinger

På Centralværkstedet har vi stor erfaring inden for udlejning af messelokaler, og vi tilbyder en komplet pakke, hvor vi sørger for det hele fra start til slut.

Vores messelokaler ligger belejligt placeret i centrum af byen, således der er nem adgang fra banegården samt gode parkeringsforhold hos naboen Bruuns Galleri. De rustikke lokaler med rå mure og højt til loftet gør det perfekt som messelokaler og skaber en perfekt ramme til et arrangement, hvor mange mennesker skal ud og ind i en konstant strøm. Da der er udgang til gadeniveau, er det muligt at afholde udstillinger med fx biler og andre store elementer.