Generel info om dit ophold på Comwell Borupgaard

Information om dit ophold

Check-in & check ud

Check-in er fra kl. 14:00 og check ud senest kl. 10:00 (søndag dog først kl. 11:00).

Ønsker du en sen afrejse eller tidlig ankomst fra kl. 12:00, skal dette bestilles på forhånd mod et tillæg på kr. 100 per person.

Autorisation

Uanset hvordan man ønsker at betale sit ophold, vil der ved check-in tages en autorisation på opholdets pris + kr. 500 ekstra per nat, som en garanti for opholdet. Betales der med gavekort eller kontant, bliver det beløb som er autoriseret, frigivet efter check ud.

Det anbefales at informere receptionisten, hvis opholdet er reserveret med et debitkort, da beløbet ikke er trukket, men blot spærret af banken.

Registreringskort

Når I ankommer på hotellet, bliver I bedt om at udfylde og underskriv et registreringskort og mod ønske fremvise gyldig ID. Dette sker i henhold til dansk lovgivning.

Opredning på værelset

Der kan maksimalt være én opredning per værelse. Opredninger skal altid forudbestilles. Børn (3-11 år) er ½ pris af voksne. Sover barnet (0-2 år) i forældrenes seng, er barnet uden beregning. Babyseng (0-3 år) koster kr. 125 per nat. En ekstra opredning koster kr. 250.

Opgradering af værelsestyper

Det er muligt at opgradere til en af vores 4 lækre suiter, hvilket koster kr. 800 per nat.

Hunde på værelset

Det er tilladt at medbringe ”stille” og renlige hunde på værelset, såfremt det meddeles forud for opholdet. Merpris kr. 150 per dag og kun på standard/hundeværelser.

Annullering af ophold

Såfremt dit ophold ikke indeholder middag, kan opholdet frit annulleres inden kl. 16:00 på ankomstdagen. Annulleres værelset efter kl. 16:00 fakturerer vi for den første nat. Et forudbetalt ”non-refundable ophold” kan ikke annulleres. Værelse med middage, sport og/eller spabehandlinger kan afbestilles omkostningsfrit senest 7 dage før ankomst. Afbestiller du mellem 6 og 2 dage før ankomst faktureres 50% af opholdets pris. Afbestiller du mindre end 2 dage før ankomst faktureres det fulde beløb for opholdet. Ophold med ni personer eller derover skal annulleres 30 dage før.

Handicapvenlighed

Vores hotel er handikapvenligt både for gangbesværede og kørestolsbrugere.

Kreditkort

Du kan bruge alle gængse kreditkort. Bemærk der tillægges et gebyr på 0,75% på danske og 2-4% på udenlandske kreditkort, dog ikke på Dankort som er gebyrfrit. Comwell forbeholder sig retten til at forhåndsgodkende dit kreditkort/debitkort inden din ankomst. Comwell.dk debiterer ikke dit kreditkort, medmindre du bestiller et ”non refundable ophold”. Dit kreditkort anvendes kun som garanti for din reservation. Bruger du et debitkort til din bestilling, vil din bank reservere beløbet i 30 dage. Ønsker du efter opholdet at få frigivet pengene inden de 30 dage er gået, skal du kontakte hotellet direkte med dit reservationsnummer, så vil hotellet hjælpe med at frigive pengene. Comwell kan via DIBS give besked til din bank, om at frigive beløbet, men det er kun din bank, der kan slette reservationen af beløbet. Debitkort er Visa Elektron, Maestro eller MasterCard Direct.

Morgenmad

Morgenbuffet er inkl. i alle ophold. Morgenmad serveres mandag til lørdag fra kl. 07:00-10:00. Søndage og helligdage fra kl. 08:00-11:00.

Morgenmad på værelset kan bestilles senest om morgenen kl. 03:00 mod et tillæg på kr. 50. Vi serverer mellem kl. 07.15 og 10:00 mandag til lørdag. Søndage og helligdage fra kl. 08.15-11:00.

Grab & Go

Vi tilbyder både morgenmads- og frokostpakker såfremt dette ønskes. Det skal blot bestilles inden kl. 21:30 aften inden. Prisen for morgenmadspakker er kr. 95 og kr. 125 per stk. Henvend dig i receptionen for mere info og for at bestille.

Allergi

Alle vores dyner og puder er allergitestede. Meddel altid om allergier forud for dit ophold.

Åbningstider

Vi serverer frokost fra kl. 12:00-14:00 alle hverdage. Middag serveres hverdage fra 18:00-22:30 og fra kl. 18:00-22:30 i weekenden (køkkenet lukker 21:30). Vores bar har åbent alle dage fra kl. 15:00 og det er muligt at bestille mad til kl. 21:30.

Reception

Vores reception er døgnbemandet og altid klar til at hjælpe dig med det mindste.

Restaurant

Hvis dit ophold har en middag inkluderet, vil du få tildelt et bord ved din ankomst mellem kl. 18:00 og 21:00 efter først til mølle princip. Børn kan vælge imellem en børnemenu eller en almindelig menu til halv pris.

Dresscode: Ingen badetøj, badekåbe eller slippers.

Ønskes mere bespisning, kan vi anbefale lobbybar/cafeen frem til kl. 21.30.

Bar

I lobbybaren kan du købe drinks, kaffe samt lette måltider i løbet af dagen og helt frem til kl. 21.30.

Roomservice

Vi tilbyder roomservice fra kl. 07:15-21.30 i hverdage og på søn- og helligdage fra kl. 08:15-21:30. Ved roomservice er der et tillæg på kr. 50.

Taxi

Har du brug for en taxa, anbefaler vi Taxa Nord på tlf.: +45 4848 4848.

Offentlig transport

Nærmeste station er Snekkersten station, som ligger 200 m. væk i gåafstand.

Parkering

Parkering er gratis og foregår på vores store parkeringsområde.

Opladning af el-bil

Vi har gratis opladning af elbiler med 22kwh udtag - henvend dig i receptionen.

Gratis WI-FI

Vi tilbyder gratis trådløst internet på hele hotellet. Du forbinder ved at vælge 'comwellhotels' som wi-fi og derefter logge på med koden 'comwellhotels'. Alternativt er der en computer med internetforbindelse til fri afbenyttelse, spørg i receptionen.

Fitness

I vores fitnessrum findes både løbebånd, spinningcykel, cross trainer, romaskine, multitårn med forskellige styrke muligheder, muligheder for funktionel træning, kettlebells, håndvægte. Du skal blot sørge for selv at medbringe et håndklæde.

Rygning

Al rygning er forbudt indendørs og på balkoner og terrasser. E-cigaretter er heller ikke tilladt indendørs. Det er kun tilladt, at ryge ved askebægrene ved hoveddøren. Ved rygning på værelset vil der blive pålagt et gebyr på op til kr. 1.000.

Aviser

Af bæredygtighedsårsager er der ikke fysiske aviser og magasiner til rådighed på hotellet. I stedet kan du som gæst downloade den gratis app PressReader, hvori du kan læse alle de nyheder du ønsker. Du skal blot være på hotellets trådløse netværk, når du henter aviserne.

Vask og rens

Vi tilbyder dag til dag rens via en samarbejdspartner, henvend dig i receptionen for priser.

Bestilling af ophold online

Alle ophold kræver indtastning af betalingskort, også selvom du har et gavekort. Der tages ikke betaling ved indtastning af dine kortoplysninger. Alle ophold afregnes på hotellet - dog undtaget non-refundable ophold, hvor beløbet trækkes ved booking. Disse ophold refunderes ikke eller kan ikke flyttes. Vær opmærksom på at hvis du benytter et MasterCardDebit eller VISA Debit som garanti, vil beløbet blive reserveret på din konto og først blive frigivet igen efter afrejse, og kan vare op til 30 dage.

Gavekort

Hvis du har et gavekort gældende til alle Comwell hoteller, kan du bestille dit ophold online og afregne med gavekort ved check ud. Kreditkort ved onlinebooking er kun en garanti for ankomst. Bemærk, vi modtager ikke gavekort fra andre Comwell hoteller. Gavekort kan ikke benyttes til betaling af forudbetalte non-refundable ophold. Gavekort fra gavefabrikken skal altid bestilles via det link der følger med gavekortet og kan ikke bruges som betaling medmindre opholdet specifikt er bestilt herigennem.

Det Økologiske Spisemærke

Alle vores hoteller har fået Det Økologiske Spisemærke i bronze, hvilket betyder at 30-60% af alle vores indkøbte føde- og drikkevarer er økologiske. Vi tror på, at Det Økologiske Spisemærke vil højne kvalitets- og smagsoplevelsen i vores køkkener, til glæde for vores gæster.

ReFood Mærket

Vi gør en aktiv indsats for at komme madspild til livs og genanvender derfor madaffald, til bl.a. Biogas og anden generations biodiesel.

Udsmykning af hotellet

I vores konferenceafdeling findes flere malerier af kunstner Lars Ahlstrand.

Grøn Nøgle

Alle vores hoteller er Green Key certificerede, hvilket betyder at der gøres en ekstra indsats for at beskytte miljøet. Vi bestræber os samtidig på at være et bæredygtigt hotel, der benytter sig af lokale råvarer i det omfang, det er muligt, frem for import af udenlandske råvarer.

Comwell Club

Du optjener automatisk 5% af det samlede beløb på din slutregning, ved ophold med overnatning. Alle optjente point kan bruges som betaling under dit næste ophold med overnatning - dog ikke i forbindelse med konferencer og møder. Det er ikke muligt at optjene point på ophold, der ikke er booket direkte ved Comwell eller på Comwell.dk. Det er gratis og uforpligtende at blive medlem. Læs mere på www.comwellclub.dk.

Andre spørgsmål

Kontakt hotellet på tlf. +45 4838 0333 eller på mail hotel.borupgaard@comwell.dk.