Comwell Borupgaard inviterer til Åbent Hus

Søndag den 20. marts 2022 kl. 13-15.00

Kom og bliv inspireret til den perfekte fest

I smukke herregårdsomgivelser ligger Comwell Borupgaard. Med moderne faciliteter tilbyder det prisvindende hotel de perfekte rammer til selskaber og begivenheder af forskellige størrelser. Så står du og mangler inspiration til din fest, fødselsdag, konfirmation eller anden særlig begivenhed så kom til Åbent Hus, hvor vi står klar til at hjælpe dig med at få en uforglemmelig oplevelse, der opfylder dine ønsker.

Åbent hus - 20. marts 2022 

Til vores arrangement får du inspiration til, hvordan din særlige begivenhed kan blive festligt klædt på. Bordene bliver dækket elegant op med smukke blomster fra Botanic, og vores dygtige køkken- og restaurantteam byder på lækre smagsprøver fra vores selskabskort og velkomstdrinks. Til dig, som har en sød tand, kan du se frem til overdådige kager fra Kagefryd. Hele arrangementet ledsages af musik ved pianist, Knud Brixager.

I forbindelse med Åbent Hus vil der være en sjov skattejagt, hvor du har muligheden for at vinde et spaophold for to personer med overnatning på Comwell Borupgaard. Opholdet inkluderer en lækker middag og stor morgenbuffet med økologiske samt lokale specialiteter. 

 Arrangementet er gratis, og tilmelding er ikke nødvendig.