🇹undefined

🇹undefined

Hold sommer i Nordsjælland

Sommer på Comwell Borupgaard

Ro, Nærvær, Spa

En sommerferie på Comwell Borupgaard betyder afslappende nærvær og fordybelse. Den charmerende tidligere herregård danner ramme for sanselige oplevelser, og giver dig et frirum, hvor tiden svinder hen. For vi tager os godt af dig, fra øjeblikket du træder ind ad døren og sørger for at din sommerferie bliver særlig god. 

Træd ind i vores Aqua Spa område og mærk badekåbens bløde kram om din krop. Med fri adgang til varmtvandspool, dampbad, sauna og udendørs hot tubs, finder du hurtigt roen. Skulle du få lyst til at skifte badekåben ud med sommertøjet, byder omegnen på mange kulturelle oplevelser. Lad din synssans forføres af Louisianas store samling af moderne kunst og skulpturer i lyse og naturlige omgivelser, eller tag en gåtur rundt i det storslåede have- og parkanlæg ved Fredensborg Slot. Når dagen runder af kan du prøve at nyde en gastronomisk middag i vores lyse og intime restaurant. 

Comwell Borupgaard er et oplagt sted at bruge nogle særlige sommerdage sammen med veninder, venner eller din kære. Du vil hurtigt opleve, hvorfor hotellet blev kåret som “Bedste Hotel på Sjælland, Fyn og Øerne” i 2019. Vi glæder os til at tage imod dig til sommer.

Spis i restauranten eller få maden bragt til værelset

Vores kokke er ved at lægge sidste hånd på årets sommermenu, og den vil være tilgængelig på her på siden primo juni.

Sommeroplevelser under åben himmel

Nærmeste strand
Hop i bølgen blå eller nyd udsigten over Øresund og Sverige på den lille, hyggelige Snekkersten strand, der ligger i gåafstand fra hotellet. I forbindelse med stranden finder du også den atmosfærefulde Snekkersten Havn – en anbefalet destination for en aften gåtur. 

Nærmeste isbod
Sommer og is hænger unægtelig sammen og en af områdets mest kendte og ældste isboder er Brostræde Is i Helsingør, hvor du kan sætte tænderne i en hjemmebagt isvaffel. Du behøver dog ikke gå længere end ned til i ishuset på Snekkersten Havn eller til Hansens Isbod på Strandvejen, hvis din lyst til is skal tilfredsstilles. 

Nærmeste strøg
Helsingør er en af Danmarks ældste købstæder. En slentretur ned af byens gågader uden et specifikt ærinde og med masser af tid til at suge byens og butikkernes indtryk, er et must for dig, der elsker shopping eller blot nyder byens puls

Nærmeste skov
Vores ”lokale” Egebæksvang Skov finder du blot 4 km fra hotellet. Der findes P-plads ved skoven. Alternativt skal du blot køre ét stop med Kystbanetoget til Espergærde station, hvorfra du nemt kommer til skoven. 

Nærmeste seværdigheder
Helsingør og omegn tilbyder en bred vifte af kulturelle seværdigheder. Blandt de mest kendte er M/S Søfarts museet, Kronborg Slot, Louisiana. Området tilbyder mange andre oplevelsesværdige attraktioner. 

Nærmeste picnicsted
Vores skønne store have er oplagt til picnic og vi kan kun anbefale dig en afslappende stund blandt parkens mange og gamle træer. Lån et tæppe og læg dig i græsset, slap af og nyd lyden og duften af sommer. Du kan bestille en picnickurv i receptionen alle ugens dage kl. 10-14. Pris kr. 145 pr. person. Henvend dig i receptionen for bestilling.

Nærmeste golfbane
Kokkedal Golfklub er har gennem årene udviklet sig til et anerkendt 18 hullers golfanlæg. De 6327 meter fra tee 63 byder på ægte udfordringer for de længstslående, mens de øvrige fire teesteder (59, 55, 49 og 39) er en oplevelse for spillere på alle niveauer. Banen er en parkbane i let kuperet, terræn med varieret beplantning, og den snor sig rundt om Kokkedal Slot.